I ovo ce se priloziti uz pretnje koje si mu uputio preko ovog foruma.
Pa-pa.
P.S.
Molim moderatore i administratora da sacuvaju ove poruke,jer ce trebati.
I ovo ce se priloziti uz pretnje koje si mu uputio preko ovog foruma.
Pa-pa.
P.S.
Molim moderatore i administratora da sacuvaju ove poruke,jer ce trebati.
...brate mili !?! Šta se ovde desilo ...
Što volim ove hrabre likove...
Prolaznik, lepotane, baš bih voleo da tako nešto i meni u lice kažeš , ali uživo baš bi bilo veselo, da ne kažem ,igranka bez prestanka
Evo i mene koja se uključujem u temu...
Drago mi je da ljudi imaju pozitivno mišljenje o Vladanu. Ne želim da ga branim, niti opravdavam, ali jeste jako zauzet. Članovi koji ga duže na forumu imaju više iskustva, bolje ga poznaju, te tako i reaguju.
Nikola (Prolaznik) nema potrebe za ovakvim postovima sa željom da se sva prepiska briše. Bilo nam je drago da se upoznamo, međusobno komuniciramo i nadamo se da ovakvih prekih reakcija i brzih odluka više neće biti.
Veliki pozdrav!
Dodatak:
Sa nekoliko poruka ste me pretekli...
Žao mi je što će Prolaznik biti udaljen sa foruma zbog neumesnog komentara.
Pozdrav svima!
Nemam ja potrebu da branim Vladana,to on moze i sam,ali moram da budem objektivan,jer mi je pomogao stvarno nesebicno.
A Prolaznik ce da odgovara za pretnje koje je izneo.
Za gulag sam se salio, to je na kontu ako dodjem na vlast na forumu satova, sto i sam znas, tako da dzabe pretish praznom puskom, a ako cemo posteno, ja sam se zezo da smirim situaciju a ti si nastavio da me provocirash, iako s tobom nemam nista, niti sam se prethodno uopste svadjao s tobom, prvi si poceo zato sam ti i reko onu psovku na kraju.Samo sam hteo jos ovo da kazem, i to bi bilo to.Zdravo svima.
Videcemo,videcemo.....
Ko je sad Helen?
Nikola = Prolaznik = Helen
Forumasice Helen(a),ne znam zasto si me prozvala,jer s tobom nisam imao nikakvu prepisku.
Da li ti to samo branis Prolaznike?
Đorđe, ne verujem da će se on ponovo vraćati.
U svakom slučaju, Nikola nam je uputio izvinjenje i otišao.
(Nadamo se da se i tebi izvinio).
Bookmarks sajtovi