znao sam ...
yello - she s got a gun - YouTube
znao sam ...
yello - she s got a gun - YouTube
gazdu za predsednika
^ haha odusevice se ponudom (pogotovu ako uzme u obzir istorijske cinjenice na prethodnoj strani i narav naseg naroda)
ja sam i tako prestao da verujem u prevrate, kontrarevolucije i divllje zurke
kada sam shvatio da je che nosio rolex.
u tom teskom trenutku moje novije istorije jedini logican izbor je bio da se
pridruzim svetu satova.
evo, pogledajte i sami :
O pa ovo je vec zazivela tema. Lepo lepo, e sada da vidimo ko ce tu dati najveci doprinos
@Luger-u legendo, moram da ti kazem dve tri stvari. Che je ipak bio pre svega veliki idealista, a to je pokazao i njegov zivotni put. Ne treba zaboraviti da je otisao sa mesta guvernera i napustio Kubu gde je imao sve sto je zeleo, ali nije bio ispunjen sve dok su okolne zemlje bile pod kolonijalnom vlascu. Sto se tice Rolex-a, to su upravo oni Rolex-i koji su ostali kao ratni plen, a koji su ostali od americkih kriminalaca i predsednika Batiste. Kastro je nosio cak dva na jednoj ruci. U svakom slucaju revolucionari pravi ili ne, znali su sta je dobro
to jesu pravi revolucionari sigurno i znali su sta je dobro.da li znate koje je nacionalnosti ili poreklom bio covek koji je uhapsio i ubio cegevaru.oficir na slici sa mrtvim cegevarom
andrija selic rovci crna gora covek koji prstom pokazuje ranu na mrtvom ce gevari
Nije on jedini crnogorac koji je ubio nekog veoma poznatog... kolko se secam neki crnogorac je cini mi se ubio ustashu pavelica u spaniji, ima jos par slucajeva, ne mogu se setim svega.
ma za ovo mi krivo a za tog me bas briga.nego nije se ni ovom dobrim vratilo isto je zavrsio kao che
Bookmarks sajtovi