60% popusta na deutche amazonu... ima se stogod za probrati
Amazon.de: Herrenuhren
60% popusta na deutche amazonu... ima se stogod za probrati
Amazon.de: Herrenuhren
Ima zanimljivih modela, recimo Junkers satovi su mi prelepi. Nisu baš tako visoki popusti za one satove koji mi se sviđaju, ali dobro ionako nisam planirao da kupujem...
kad smo vec pomenuli Junkers.imao sam priliku da vidim jedan sa poljot 3133 mehanizmom.sat je toliko dobro odradjen da je to neverovatno.uzivo je lepsi i mocniji nego na slikama.kad ga uzmes u ruku deluje kao sat iz mnogo vise klase.svakako preporuka svakome ko razmislja o tim satovima.
^ Potpisujem - moj rodjak ima jednog takvog, zaista deluje jako kvalitetno! Vrlo lep sat, jedino sto je nesto manjeg precnika...
Nego da se vratimo na temu, castim celu kafanu jednu rundu, za dugo ocekivanog Speedmaster Professionala aka Moonwatch
No time to lose
boga mi za takav sat ima da cascavas celu noc
O.K.
Kampari (može i Gorki list)
I nek ti je uzdravlje !
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ma moze i celu noc (gde je ono smajli koji lomi case?)
Nista, ja cu sa Prolaznikom da organizujem da ostavi otkljucan sank , a ja moram uskoro na spavanje
No time to lose
Šta je bre ovo... nema više hladnog piva... jjjeeeeeeeebboooott...
Bitno je da je ZnikProla digao cene k`o polovni švajcarci na domaćem tržištu... ne verovatno !
Slušaj, sutra primam platu, paćemo da rešimo onaj zdrastveni karton (crtu-veresiju) ... ako ne, dobijaš vintage bajs vladasov, a ja ću se sa njim već dogovoriti...
E... hik... kad dolazi ona sexy tetkica, što je luger zaposlio !?!
Poslednja ispravka: backarelli (23.7.2012. u 0:46)
sve popio vladas veselio se puno
Bookmarks sajtovi