"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
to bi bila preduga prica, a i najverovatnije bi bio ismejan na kraju... tako da bolje da se zadrzim na onom sto sam reko'
...uuuhhhh... krrrrrcccc... šdewiuz32zudxbqio... ...ne znam šta mi je ... qwixedcz4hgfqm ...ruke mi drKte ...
nikako da zapakujem ovog Seika za poslati u kafanicu... ček da odmorim malo
jooojjjJJJ , neki me strah uhvatio . Treba Invicta da stigne, pa u isti čas i Seiko... ne ne ne, nije dobro.
...previše je to , za jedno preosetljivo srce Prolaznika . Pridošlica prelepe Invicte i ništa manje lepog Seika , bi bile ozbiljan emotivan udarac. Nikako nesmem dozvoliti tako nešto . Dobro je što mi pade na pamet u zadnjem trenutku... ostalo samo da pljasnem poštansku marku . Dobro je da sam se setio... Prolaznik mi nikada to ne bi oprostio.
Hahahaaaaa... Vlajo , živa legenda ! Uvek raspoložen za laganu, ne obaveznu, prijatnu čašicu razgovora !!!
Poslednja ispravka: backarelli (4.8.2012. u 9:33)
Zagor časti zbog rođendana, a gazda se počastio novim satom... Verovatno i on časti turu zbog prinove...
Pravite spisak za naručivanje...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Upravu si baki plasim se da Prolaznik ne bi reagovao ovako kad bi dobio dva sata u jednom danu
РТС :: Нервни слом због сребра
Ma kakav RTS nervni slom... nikako bre da nađem RTS Bangee ADA (najmlađi skakač)...
jel se desava ovde nesto...ili ce samo ispred moje zgrade
next year at this time I'll be a millionaire
Ne znam nista, osim da jos cekam pam 339 da bih mogao da pisem recnziju
eee Serb one ce da ode tok ga ti budes docekao...
ali neka neka...
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi