Clari kazi nesto
Clari kazi nesto
next year at this time I'll be a millionaire
Milan - ili nije mućnuo glavom ili se pravi da nije.
Zmaje, zmaje
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Clari ovde ne muckam glavom,gresim u pisanju,kritikuju me,ne vole me , samo mi je jedna stvar u glavi i ne smem da muckam niti da
Ne može tako Milane, od moje ozbiljne teme ovde se pravi "čet zez"
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Slazem se i prestajem samo ako moja bude poslednja.
izvinite na off topic
Kad sam bio mladji bio sam odusevljen ovim vicem (varijacijom ovog vica) (pogledati boldovano za nadimak):
Razgovaraju dve ajkule: 'ajd' se trkamo do onog žutog kamena tamo, predloži prva. Važi! kaže druga. Trkaju se one tako, tek prva ajkula je išla ka žutom kamenu pravo kao strela, a druga je išla u cik-cak. Tek, ova što je išla u cik-cak je stigla prva. Onoj ajkuli što je išla pravo nije bilo jasno, kako ju je ova prestigla i pita je za ojašnjenje: "kako to da si stigla pre mene, kad sam ja išla pravo a ti si išla u cik-cak?"
Na to će druga ajkula zagonetno: "Eeeee..."
cek Miki ti si neka sad ajkula pa eee ??
E,mene što se tiče,za nick je bilo lako,jer, koliko ja znam,jedini sam "Hadži Dalibor" na svijetu(berem tako google kaže)!
Što se mog nicka tiče , naravno da nisam BedMadaFaker (Bad Mother Fucker), nego sam baš momak
A nick mi je pao na pamet jer sam dan pre gledao "Pulp Fiction" i Samuel L. Jackson je imao novčanik
sa natpisom "Bad Mother Fucker"
A i dopala mi se njegova uloga u filmu...
S tim da sam ja napisao po Vuku "BedMadaFaker" da svi razumu
Napiši mudru izreku i tvoje ime će večno živeti!!!
Pick my left pocket of its silver dime, but spare the right - it holds my golden time!
*Oliver Wendell Holmes*
A kako li je gazda smislio nick? Ne vidim asocijaciju...
Bookmarks sajtovi