Čestitam Vladane!
Čestitam Vladane!
Hvala svima, lepo je videti svoj lik na tolikim sajtovima. Postavicu i video klip kada ga zavrse momci sa IT TV-ja.
Pozdrav.
Evo ga i snimak
Odgledao sam pazljivo i one silne skracenice su me "malo" zbunile . Svaki posao ima svoje......
Svaka cast, strucnost na prvom mestu .
Vladane ovo si citao iza kamere...morao sam da te izdam..
next year at this time I'll be a millionaire
@Milan
Sve iz glave bez ikakve pripreme, na brzaka
Pozdrav Vladane, zanimljivu tehnologiju imate, mada ja sam više ljubitelj ORACLE-a ( oracle/sun hw+solaris+oracle rmdb )ali ode ja u off...
Nego par ideja:
ono gledajući malo po forumu, nigde ne vidim banere, mislim da bi mogao lagano da nađeš sponzore (ako želiš) za ovakav sajt, u smislu da postaviš banere, pa po principu klika da se to naplaćuje. Kao i svaki drugi uređivač mogao bi da propišeš (u dogovoru sa sindikatom) neke standarde po pitanju dizajna i sadržaja banera, da se ne ruži forum.
A što se tiče oglašivača, ti im u ovom slučaju možeš ponuditi najtraženiju robu danas - zavisnost.
Klijenti mogu biti distributeri, online prodavnice, pa čak i druge branše koje ne distribuiraju satove, već neku drugu zavisnost (recimo apple ili android telefone, pivo, psihoterapeuti(oni posebno )...itd) a čija ciljana populacija provodi puno vremena na forumu, a veruj svi oni vrlo dobro znaju svoje ciljane populacije, koliko godina imaju, šta jedu, koju muziku slušaju, koju televiziju gledaju, kakvu obuću/odeću kupuju, kako se zadužuju, gde vise na netu, šta čitaju i još mnoooogo toga (sarađujem sa par agencija pa znam).
Novac uvek dobro dođe, pa kako za održavanje sajta, tako i za organizaciju druženja, možda i neka lutrija gde bi nagrada bila sat po izboru članova, i uz dobar PR i neku dodelu uz kamere napravila dobru reklamu firmi koaj bi kupila sat....
Google ad sense...uz ovoliki broj slika na forumu, eto love i za pragnje (mitska životinja u Srba prim.aut.) za neko naredno okupljanje.
P.S.
Sorry svima na par sarkazama u poruci, nisam mislio baš sve bukvalno kao što sam napisao (i sebe tu prepoznajem).
Bookmarks sajtovi