Ako neko zna bio bih zahvalan za link ili adresu radnje koja prodaje muške kožne rukavice. Može i adresa nekog ko izrađuje.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Ako neko zna bio bih zahvalan za link ili adresu radnje koja prodaje muške kožne rukavice. Može i adresa nekog ko izrađuje.
Nedavno sam video dosta kaiševa i narukvica svih vrsta u časovničarskoj radnji Ankerica, Gospodska ulica u Zemunu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Rukavice tražim .
Imao sam isti problem kad ssm kucao u pretrazi - narukvice umesto rukavice. Još se čudim što mi samo narukvice izlaze
Pardon, ja sam se izgleda mentalno prebacio na narukvice
Ako ništa drugo, tema će pokriti i narukvice i rukavice, pa ko traži i jedno i drugo može sve da kupi o jednom trošku.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Imao sam nekada davno, pre više od 30 godina kožne rukavice postavljene sa krznom i prošle zime sam tragao po celom NS da ih opet kupim i onda sam saznao da to više ne postoji. Šteta. Takođe bih kupio jedan par, ako neko kaže gde ih ima.
Omega rules !!!
Obišao malo TC Ušće, par radnji ima samo ženske, čak mislim da nisu ni prava koža.
Sve sam bliži ideji da nađem nekog da mi napravi.
Hahahahahahaha
Ja sam shvatio isto kao Nesa i pitam se, cudi me da ti trazis adresu kada si vec dugo ovde i cak si radio par koznih kaiseva. Ja sam u svojoj glavi procitao narukvice, bunilo me sto pise jos kozne ali eto, rekoh omaklo se coveku.
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Ma i ja sam odlepio . Dok sam tražio, pre posta, mislim rukavica a kucam narukvica
Izgleda ima nešto u Zari. Što je najgore, bio u nedelju i nisam hteo da uđem
Bookmarks sajtovi