Za mene, ovaj 507:
pa Z4 i nema dalje....
Za mene, ovaj 507:
pa Z4 i nema dalje....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Vozio sam sva tri nabrojana automobila. Ako si ljubitelj, i ako ti Z4 završava posao, svakako nećeš pogrešiti ako ga uzmeš. Pošto nisi napisao koji GT-R imaš, tu bih se jedino možda dvoumio. Doduše, meni BMW nije za poređenje sa japanskim boyracerima, ali je GT-R ipak nešto drugo...
Mire, napisao je koji je GT-R, ima i par slika
Koje automobile voze ljubitelji satova ?
A jes, vidi stvarno. Inače, Z4 ima brizgaljku koja ubrizgava gorivo direktno u izduvnu granu pri promeni brzine, samo da bi se iz auspuha čulo potmulo pucanje. Totalno idiotski, ali mnogo dobro i diže adrenalin za dodatnih 10%.
Ostavila bi te zbog sata od 10k, a ne bi zbog automobila od 50k? Cudni su to kriterijumi ako mene pitas... Auto je nesto sto ti traje nekoliko godina, usput imas i velike troskove oko istog, malo se lozuckas po gradu i onda ga prodas, obavezno izgubis pare i tako u krug. Sat kupis, imas ga ceo zivot, uz to je dobra investicija, a statusno je neuporedivo bolji od jednog BMW-a (kojih i tako ima na stotine u svakom gradu). Uz to imas stvarno lep novi auto koji ti vrsi posao i jos jedan sportski da ga vozis i po pisti ako hoces.
Dakle, zadrzi odlicne automobile koje imas i uzivaj. Ako kupis sat od 10k jos bolje, ako ne, imas 10k u dzepu.
U svakom slucaju, sta god da odlucis, srecno ti bilo!
Eh.. Kada je bal, neka je maskenbal..
Ja sam jutros uzeo Z4. Hvala svima na savet!
Razlog? Sad nemam dece i mogu voziti dvosed, posle mozdna nece moci
vise pa cu udarati glavom od zid sto nisam uzeo ga dok sam imao priliku.
Jos jedna stvar; tek sada vidim da sam u prvom postu napisao da je presao samo 2300km. (?)
Stvarno pojma nemam odakle mi ta kilometraza jer je Z4 presao 13800km, tako je i pisalo na
papiru (u ponudi koju sam bio dobio prekjucer). Verovatno sam malo bio uznemiren ili tako nesta.
There are 2 rules for succes:
1.Never reveal everything you know
Neka je sa srecom!!! Ako vec treba zaliti, bolje zaliti zbog stvari koje smo uradili, nego zbog onih koje smo mogli a nismo Pitanja: Sta bi bilo, da li je, a mozda je moglo....ubijaju psihicki....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jasmin,čestitam!!!
Nek je sa srećom i da nemaš vanrednih intervencija.
P.S.-Kako li ćeš se odbraniti od silnih curica koje će sad da te spopadaju ?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi