Da, crvena je izgleda najnepostojanija moguća boja.
Ali kod ove Alfe je izgleda bilo naknadno farbana hauba i taj blatobran, pa su ”popustili”.
Sad će trajati do prodaje, što u mom slučaju znači moguće već dogodine...
Da, crvena je izgleda najnepostojanija moguća boja.
Ali kod ove Alfe je izgleda bilo naknadno farbana hauba i taj blatobran, pa su ”popustili”.
Sad će trajati do prodaje, što u mom slučaju znači moguće već dogodine...
stara, dobra kineska poslovica:
svako jutro pojedi jednu zivu zabu i nista gore ti se nece desiti ceo dan...
Vozim Toyota RAV4 II 2005.
Nisam razmišljao o nekom drugom autu. Možda najnoviji RAV4 hibrid.
Malo vam da se nadmećete u skupoći satova, pa ajd da vidimo šta ko vozi...šta je sledeće??.. Kakve partnere i eventualne ,,sa strane,, imaju ljubitelji satova...ili...,,gde žive ljubitelji satova???...
Послато са SM-J730F помоћу Тапатока
Ko se sa kim nadmeće?
Ne doživljavam to tako i nisam stekao takav utisak ovde na forumu. Zato i jesam ovde ovoliko godina.
Mislim da si u zabludi po tom pitanju a vezano za doživljaj postova na ovom forumu od strane članova.
Motivacija onoga ko nešto predstavlja je pretpostavljeno pozitivna a realno nebitna.
Predznak percepcije (pozitivan ili negativan) viđenog od strane ostalih članova je ličan i zavisi od godina ,obrozovanja i onoga -kakvim te je čovekom život napravio.
Ne vidimo svi isto u istom.
Žao mi je što ti tako vidiš stvari.
Ja to skoro nijednom nisam osetio na ovom Forumu a svakako ne u postovima redovnih članova.
Poslednja ispravka: VLADAN P (23.10.2020. u 14:58)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Mislim da su ovakve teme čak vrlo korisne i edukativne.
Ima ih više, voleo bih da su i mnogo više zastupljene nego što jesu. Kada je reč o ljubiteljima satova, stekao sam utisak da tu ima jako puno finog i kulturnog sveta i zato i njihovo mišljenje ima "težinu".
Ovde sam npr. video zanimljive predloge za olovke, upaljače, pribor za brijanje, bicikle i sl., pa i knjige, i kada bih se odlučivao da nabavim nešto od toga značilo bi mi da se konsultujem sa nekim od poznavalaca, Zato i napominjem da ovakve teme smatram korisnim i nisam primetio da je neko upotrebljavao forumski prostor kako bi se hvalisao.
Upoznao sam lično dosta veoma aktivnih i zaslužnih članova foruma i uverio sam se da su njima satovi zaista hobi i pasija i da njihovi postovi nisu postavljeni da bi impresionirali druge, nego su često veoma korisni i poučni. Zbog toga se i radujem kad ovde otkrijem neko zanimljivo piće (iako ne pijem), olovku, pribor, novčanik i sl.
Bookmarks sajtovi