Navedene teme se nalaze u delu Foruma koji se naziva -Kafić- i u pravilniku je definisan kao ''deo posvećen hobijima i interesovanjima nevezanim za satove, osim politike i religije..''
Dakle, u pitanju je poseban deo foruma gde se namerno svraća da bi se razmenjivala iskustva o temama nevezanim za satove.
Znači,moraš namerno da odeš u temu koja te ne interesuje i onda da pljuješ po ljudima koje to zanima ...!
Mnogo je to bespotrebnog truda .
Poslednja ispravka: VLADAN P (23.10.2020. u 15:14)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Koliko sam na ovom forumu,nikada do sad nisam osetio niti pomislio da se neko s necim hvalo,pa i da se hvalo,nije to da bi se neko osetio manje vrednim.
I na raznim forumima raznih tematika i interesovanja,postoji tema satovi.
Послато са SM-G985F помоћу Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Mislim da je logično da ljudi koji imaju skupe satove imaju i dobra auta ali ne mora uvijek da bude tako. Takodjer neko ko vozi dobro auto ne znaci da mu to predstavlja nešto veliko. Ka sam sad shvatio da i nemam sliku od auta koji sam kupio početkom godine. Moje auto vrijedi dosta ali me čini sretnijim nešto sto je vrijedno koliko tockovi moga auta. I od srca ću postaviti sliku jer kad god je vidim razvuče mi osmijeh.
Eeeee, nemoj tako, šta mi se sad tu 'nadmećeš' i razmećeš s' tim plovilom
Otvori novu temu, ima nas koji volimo vodu
Volvo S60, 2014, 2.0, D4, 133KW.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Od marta ove godine prinova na četiri točka.
A6 4G C7 Ultra 2.0 TDI 190 PS - 2017 god.
Ja baš duuuugo nisam pisao u ovoj temi iako je došlo i prošlo nekoliko automobila u kojima sam uživao ali ova poslednja akvizicija mora da se spomene
Kupio sam Avantime !
Biće to, kad ga sredim i utegnem, naš novi porodični auto za putovanja i uživanja...
Od jula prosle godine A6 Quattro c8 40Tdi
Gesendet von meinem SM-A505FN mit Tapatalk
Bookmarks sajtovi