Ipak si se odlucio za BMW, pa cestitam, da te u zdravlju sluzi, i da promenis jos mnogooo kola
Ipak si se odlucio za BMW, pa cestitam, da te u zdravlju sluzi, i da promenis jos mnogooo kola
Kao što to već jednom rekoh-Kako vreme prolazi,sve manje sam presudni faktor u odlučivanju izbora automobila
Lično volim mala i praktična kola.
Ali,eto,vreme teče,klinac raste,moram da mislim i na sigurnost svojih saputnika...
Suzuki Maruti će morati na prodaju
Kupio sam Logan 1,5 DCI sa svom pratećom opremom koju ovaj proizvođač nudi.
Dakle,naš novi kućni ljubimac-
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Odlično! Čestitam!
Pa dobro, sada malo na ovog da se navikavate. Verujem da će vas i on dobro služiti.
Dakle, Seiko 5 Sasvim razumno vozilo! Da te dugo i verno sluzi...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
@ vladan p
za taj motor imaju listu kvarova koje izaziva neodgovarajuce gorivo i za koje ne priznaju
garanciju. ukoliko se sipa pravi euro diesel 1.5 dci trosi kao upaljac i radi kako treba.
neka je sa srecom i gorivo samo na proverenim pumpama. cestitam !
Moj drugar vozi vec drugu sluzbenu Taliju sa tim motorom - nikad nikakav problem, samo ide i ide.... I to tako dobro da ga zezam da mora da je jaca verzija, jer motor od 65 ks ne moze toliko dobro da ide Gorivo sipa valjda na OMV jer ima onu kompanijsku karticu....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Čestitke na prinovi sa četiri točka. Neka te dugo i u zdravlju služi
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Kad smo već kod automobila, a bliži se 1. novembar....danas uzeh Sava Eskimo HP, obzirom da nosim 16ce, jedva nađoh nešto zadovoljavajuće po relativno nižoj ceni....Iako sam bio skeptičan prema Savi, o ovoj gumi sam pročitao dosta pozitivnog.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi