Ako imaš slike unutrašnjosti-postavi ih.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Izvinjavam se što postujem duplo i što dižem post od pre nekoliko stranica, ali moram da pohvalim izbor! Koje su tačno razlike, smem li znati?
Slike iznutra nažalost nemam, bar ne dobre. Standardan je manje više, raskliman raido, napukla tabla, oko volana obmotana neka lažna koža, nisam se usuđivao da pogledam kako izgleda ispod
Poslednja ispravka: VLADAN P (30.11.2012. u 21:04)
Nije ni tako los, s obzirom na starost.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sasvim je dobar kakav je mogao da ispadne. Mada je dosta toga maskirano, automobil je bar kompletan i vizuelno odgovara godištu koje je u saobraćajnoj, tako da nema delove sa novije generacije (drugačija maska, štopaljke, instrumenti, volan, sedišta itd.). Samim tim mi je mnogo olakšan posao neke restauracije u budućnosti.
@Vladan P, nadam se da ćemo nekad prodiskutovati o utiscima iz vožnje, ipak ste ga vozili kad je bio u mnogo boljoj nego što je sada
It Is I NickBravo za BMW baš je coolKao što znate vozim ford fiestu 1,2 benzinac,juče uradio veliki servis,za neki dan menjam i amortizere,do sada puko 42000din.odjava
Lep megan si kupio! Šalu na stranu, mercedes je ušao u kooperaciju sa renoom. Probao sam novu A klasu sa AMG paketom i mogu samo da kažem da upravljanje tako nenormalno liči na megan III RS da prosto ne mogu da verujem da je to slučajnost.
Nemoj Megane da mi diraš Možda Reno malo unapredi Mećku.....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi