hvala,trudim se i cesto mi od usta odvaja ali sta cu kada ga volim i uzivam u njemu
hvala,trudim se i cesto mi od usta odvaja ali sta cu kada ga volim i uzivam u njemu
-bata-Rule , pa njegov "starac" je opšte poznat svim pravim zaljubljenicima u Forda. To zasigurno znam iz drugih izvora...
boris88 je samo napisao "starac" , jer ne želi da razvodnjava temu, a mnogo ljubavi leži u tom "starcu" , veruj mi.
...zna on i mog starca, jer je malo ludaka koji će se starcem uputiti na Lefkadu (ukupno predjenih 2800km za 12 dana prošle godine )
...a naš anbeast , ili ti brada-zver je imao tu čast da se vozi starcem pre neko veče, koji i dalje miriše i blista !
Poslednja ispravka: backarelli (3.12.2012. u 16:44)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Čuj RS pa ko ga ne bi?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Baki, i tvoj je vrhunski. Iz vremena dok su se kola pravila da traju
Kad bi imao RS cosworth
Poslednja ispravka: RUS (3.12.2012. u 16:51)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
baki bas sam hteo da priupitam zasto nisi svratio bar na neki skup?
Ehhhh... bilo u planu i nikako ! Sve sam se nadao da ću sevnuti jednu Granadu MK1 , pa kad mi je taj plan propao, razočarah se u sve...
borise , kad bi samo mogao da ti objasnim, koliko volim tu Granadu (Consul) !
Od kako znam za sebe, meni je taj model tiha patnja !
jos da je coupe ili makar 2 dr i nema dalje
Bookmarks sajtovi