Poslednja ispravka: Templar (12.2.2011. u 16:11) Razlog: Na pogresnu temu postaljen odgovor :(
Bmw 3 1998,vw passat 2008.Bmw me je sluzio odlicno zadnjih 5 god,koliko ga imam, sada je poceo da me zeza,inace odlican auto.Passat je relativno nov i nemam zamerki,potrosnja je smesna.Jednog dana cu uzeti bmw z4,a ako nekada budem imao bas mnogo para PAGANI ZONDU bez razmisljanja
Poslednja ispravka: vladas (12.2.2011. u 17:22) Razlog: Prepravka naslova
Ja sam ljubitelj mazdi,trenutno Mazda 3 ,doduse imao jos par drugih brendova ali sa ovom sa se zadrzao duze vreme...jos Marko 5 mi se smiluje....da dobijem i black watch
Poslednja ispravka: vladas (12.2.2011. u 17:22) Razlog: Prepravljen naslov
next year at this time I'll be a millionaire
Ja sam od retkih sretnika koji su uvek vozili ono što su želeli ili bar nisu želeli ono što ne voze!
Automobile VEOMA volim i ,sem 2-3 primera,nema kola koja mi se ne dopadaju.
Sa 16 godina-vozio sam Fiću(kupljen za svoju lovu!)
Sa 18-Juga
Sa 20-BMW 525
Posle sam promenio dosta automobila da bih danas vozio Suzuki Maruti 800 injection
2005.godište.
Zašto baš ovaj izbor?
90% vožnje mi se odvija u gradu(Beogradu)
Moja porodica broji 3 člana.Kada se svi potrpamo u kola i kada oborim simetrično deljiv naslon zadnjeg sedišta-dobijemo gepek od 450 litara!
Ubacio sam plinsku instalaciju.Kada cenu utrošenog plina prebacimo u količinu benzina ispada da Marutanac troši od 2.5 do 3.5 litara benzina na 100km.!!!
Cene delova su u rangu Juga,a sa druge strane,delovi traju kao kod svakog Suzukija.
Za 5 godina i 65 000 km. dva puta sam zamenio sijalicu stop svetla,gumice na balans-štangli i NIŠTA VIŠE!!!
Naravno,ne računam gume.
Poslednja ispravka: VLADAN P (6.7.2013. u 21:08)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Vozim Vectru B 2.0dti, ali kada bih mogao zaboravio bih automobile, vozio bih samo pajper seneku
Ja trenutno vozim Golfa II, a ponekad upadnem i u ženinog Pežo 206.
Vladane, teško ti je pitanje šta bi volio voziti jer na tržištu ima tako puno novih auta!
Kad bi moga birati izabrao bi 911 GT3
1. Opel Astra H 2010 (tzv classic 3)
2. a voleo bih nesto iz vise klase (vise u odnosu na astru) - mozda nova insignia ili neki a6
Bookmarks sajtovi