svaka cast, vidi se po koznom volanu da je malo presla, nema nimalo patine a i crvena boja je zahvalna za poliranje, super, nema sta
Skoro da sam i zaboravio na ovu temu, iako sam pre izvesnog vremena nabavio drugi auto, dok je verni ford prodat.
Na slici je još jedan ninja, tj. Mitsubishi Lancer, benzinac 1.6, koji je već dokazao da kada Japanci nešto naprave, to urade kako valja. Za oko 5.000 km koliko ga posedujem, jedino druženje sa mehaničarima svodilo se na zamenu ulja i jedne sijalice.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pravi nindza.
Sad jos jedan GS da nabavis da se slaze uz auto(ili makar neki SARB)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nešo, odličan je ovaj Ninja !
Video sam ga samo na kratko i sjajno izgleda, a ne sumnjam da je kvalitet standarni za zemlju izlazećeg sunca
No time to lose
Trenunto ne vozim nista jer mi je auto u fazi sredjivanja limarije i uskoro ide na farbanje a u pitanju je W201 200d ili ti u narodu poznatiji kao Mercedes Benz 190d.Slike ce biti kad ga sredim.Pre toga sam vozio a još ga imam W123 240d inace najprodavaniji model u istoriji Mercedes Benza.Pre njega je bila Zastava 101 Mediteran,prvi ozbiljni "cupe" iz Kragujevca.
petre jel 123 ojka sredgjena ili imas nameru da je sredjujes.kakvu sam video pre par dan sa bh tablama bukvalmo ko nova odmah sam pozeleo da i ja nekad sredim tako jednu.inace imao sam davno 123 strasan auto.
Sada sam pri kraju sredjivanja 190-tke.123 ima dobar motor,limariju bi trebalo uraditi i mogao bi da se koristi jos 5-6 godina.Vidjo sam ih i ja u ZR sredjenih da ti pamet stane.Taj auto nosi jednog putnika i petoro sam punim gepekom isto.Videcu kako ce ici 190-tka.Plan je 123 menja vlasnika.
Poslednja ispravka: Petar ZR (1.6.2013. u 22:36)
Današnja fotka
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi