Ja sam Citroendjija imao sam sakso pa xsara momentalno imam c4 sportska verzija, i jednog oldtimera vojnu kampanjolu iz 63 godine sutra cu postaviti slike inace sam veliki zaljubljenik u oldtajmere posebno kabriolet verzije
Ja sam Citroendjija imao sam sakso pa xsara momentalno imam c4 sportska verzija, i jednog oldtimera vojnu kampanjolu iz 63 godine sutra cu postaviti slike inace sam veliki zaljubljenik u oldtajmere posebno kabriolet verzije
@milospinkfloyd
350 KS, 520 Nm
Sada Golf IV karavan, ozenio se...a pre njega Stilo 1.8 16v troje vrata a pre njega Alfa 146 1.4 twin spark. A sta bi voleo..bolje da ne znate, svasta
1. Hyundai Getz
2. Kad bih mogao da biram jedan od automobila koje bih volio da imam je Alfa Romeo 8C
Trenutno vozim Zastavu 10 aka Fiat Puuuntoooo 1.2
al voleo bih Atom....
... alooo bre od 0 do 100 km/h za 2.9s !!!!!!!!!!!!!!
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Ovo je moj "Mišur"-Opel B, 1.2 benzin, 97" godiste, trosi kao upaljac!Vlasnik sam od Maja prosle godine, prezadovoljan autom, nikakvih ulaganja!Ranije vozio vw bubu 1971 godiste koja je trosila 20 L na 100km!
Uploaded with ImageShack.us
Inace, samo da kazem da mi je auto uvijek ovako čist, ranije sam drzao svoju autopraonicu u Sarajevu(sad ne!), tako da mi je u krvi čist auto!Najvise novce trosim na pranje auta!
Fotografisano malim kompaktom Canon Ixus 800 IS(odlican aparatić!)
Poslednja ispravka: Dzoni (20.2.2011. u 20:46)
YouTube - McLaren F1 takes on the MP4-12C on track
jedan od dva dva vozim...
McLaren F1 GTR VS McLaren MP4-12C
McLaren F1 GTR VS McLaren MP4-12C
Kako bi izgledalo poređenje novog McLaren-a MP4-12C sa starijim, više F1 fokusiranim GTR trkačkim automobilom? Ovo je zbilja retka prilika da to saznamo, zahvaljujući Stivu Satklifu iz Autocar-a koji je iskoristio mogućnost da ih isproba i testira im mogućnosti na Top Gear stazi.
McLaren F1 GTR je trkačka varijanta McLaren F1 sportskog automobila. Ukupno je napravljeno 105 McLaren-a F1, od čega su 64 standardni, 5 LM, 3 GT i 28 GTR modela, plus pet prototipa. The MP4-12C je najnoviji McLarenov sportski automobil, ujedno i prvi koji se pojavio u ovom veku
next year at this time I'll be a millionaire
Prvi auto: buba iz '73. (trosila 7.5l ) Jos je imam ali joj je neophodan doktor za limariju.
Zatim: Subaru Leone (Gde je to cudo prolazilo ne biste verovali. Na kraju je, gresnik, zavrsio zalepljen za orah pokraj puta jer sam ja umislio da sam Colin McRea i da je auto sa 4x4 pogonom leteci cilim, te da zakoni fizike ne vaze za njega)
Trenutno (se) vozim:
Nadam se ne jos dugo.
Kad pustim masti na volju:
SAAB 9-5 aero:
Mercedes SSK iz '29:
Jaguar mark II
Simo, evo odgovora za pomenute primitivcine:English Russia � Pimp Up Your Tank
I jos jedne zanimljivosti za rusofile: http://englishrussia.com/index.php/2006/09/26/volga-m6/
Bookmarks sajtovi