Kad vidim ovu kubikažu od Up-a odmah me na yugo45(904ccm)podsjeti!
A tu su negdje i veličinom.
Moja gospođa ga ne bi vozila Up(ni nešto slično) ni da joj platim!
Za nju samo kompakt klasa dolazi u obzir.
Kad vidim ovu kubikažu od Up-a odmah me na yugo45(904ccm)podsjeti!
A tu su negdje i veličinom.
Moja gospođa ga ne bi vozila Up(ni nešto slično) ni da joj platim!
Za nju samo kompakt klasa dolazi u obzir.
Poslednja ispravka: RUS (2.12.2013. u 11:34)
Znam da ce mnogi pomislit da je najbolje da se pokrijem po usima i sutim ( ), ali ja sam ljetos kupio...
Mona zlatibor vidimo se
anpi, kupio si, po meni, najbolji auto u klasi (i malo vise) i tom cenovnom rangu...
Ja ne znam koji motor, koji nivo opreme, ali kod nas je trenutno pocetna cena za taj model <10000, sve sa registraciom. Tako da...sve pohvale za izbor.
meni se ta skoda bas svidja.odlican izbor.
anpi, nemas zasto da cutis, odlican izbor a i boja mi se bas dopada. Koji je motor? Kako si zadovoljan?
No time to lose
1.6 tdi elegance
Ja prezadovoljan za sada. Kod nas se za cijenu koju stavi diler jos mozes dobro cjenkati, tako da sam dobio gratis metalik boju, parkirne senzore straga, dodatno zatamnjena zadnja stakla, alarm i jos neki sitni popust.
Problem je sto se ceka 60-120 dana, pa mi je stigao prije ulaska u EU. Da je malo zakasnio, ustedio bih nekih 1000€ koliko je pojeftinijo smanjenjem trosarina zbog niskog CO2
Odlican auto, i u skorije vreme cu mozda menjati auto treba mi veći pa mi pada napamet ova skoda mislim ti vise i nije "skoda"...za jagosa nema zime, a Hadzi ono sto du uradili sa Kiom svaka cast za njih
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi