swiss made u auto industriji
swiss made u auto industriji
@zare
Evo u N. Sadu jedan Mecka coupe, parkirana iza Poljoprivrednog fakulteta.
Kad sam je video, morao sam je slikati, kao mozda bih tako nesto kupio...
Pise 170.000 km, benzinac. Ima malo rdje na cosku zadnjeg bocnog stakla.
Znam samo da je prodaje neki profesor sa tog faxa.
Inace ja bih pre uzeo ovu Alfu. Malo losije stanje...
Sto bi oldtajmeristi rekli: dobra osnova za restauraciju.
stara, dobra kineska poslovica:
svako jutro pojedi jednu zivu zabu i nista gore ti se nece desiti ceo dan...
Heh,malo lošije! Pa fali mu po' motora!
Tesko je srediti Alfu da valja
''Sređena Alfa'' je, nažalost,skoro pa oksimoron.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
evo moje " zverke ",koja je bilo trenutni hir i ispunjenje nekog davnog dečačkog sna,jer puno ljudi na svetu je sanjalo da ima taj auto,ali malo je srećnika ,koji su taj san mogli da ostvare,prvenstveno zbog male serije proizvedenih ,a što se tiče istorije tog auta,ne treba posebno naglašavati da je to jedini auto u istoriji automobilizma,koji je neprikosnoveno vladao relijem 6 godina i nikad nije poražen plus da koliko god puta da su se pojavili na stazi svaki put su pobedili i taj skor od 100% uspešnosti je ono što ovaj auto čini jedinstvenim,a sila potiska,koja te obuzme kada dodaš gas,to je teško objasniti,to jednostavno mora da se doživi.Vozio sam ga 4 godine i kompletno sam ga restaurirao.Puno para,vremena i ljubavi je uloženo u taj auto,ali znate li onu rečenicu,koju ljudi posvetu pripisuju Italijanskim vozilima ,pogotovo starije generacije,da kada kupiš Italijansko vozilo obuzima te velika radost,a posle nekog vremena korišćenja istog pokušavaš da ga prodaš i ako imaš sreće ,prodaćeš ga i tada te obuzima još veća radost,nego li ona prva,kada si je kupio.Veruj te mi da nije bilo dana za te 4 godine ,koliko sam ga vozio,da nije bilo nekih kvarova,pa makar to bila i obična sijalica,ali mora uvek nešto ,ma da čovek poludi,jednostavno te ta kvarljivost i konstantna želja da sve bude ispravno,savladaju u jednom momentu,jer kao prvo,aj što nije isplativo,ali izmuči te na duže staze,počinješ da se bojiš sutrašnjeg dana,jer te proganja pitanje:"šta će se sutra pokvariti!".Kada sam ga kupio ,jedan poznavalac trkačke staze mi je odma rekao:"to je auto,koji se nenormalno kvari,ali ipak pobeđuje!".Toliko o tome ,slede neke moje slike,koje sam napravio,dok je auto bio u mom vlasništvu:
free upload pictures
Ova Lanča je stvarno legenda...
Ipak,mnogo je bolje kada je vlasnik neko drugi
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Svaka čast don Alberto ali ja te živce nikad nisam imao!
pa kad nešto voliš onda moraš mnogo toga da tolerišeš,ali veruj mi da posle svega mogu reći da bih voleo da imam jednu takvu legendu u garaži,da je provozam jednom nedeljno,ali da mi neko drugi održava auto,a pošto je to nemoguće,onda je bolje ovako da je gledam na slikama,ha,ha,ha!
Predivan auto, Alberto!
Bookmarks sajtovi