Trenutno vozim BMW E46 320d ,a voleo bih BMW E90 M3
Trenutno vozim BMW E46 320d ,a voleo bih BMW E90 M3
Nisam mogao da odolim ovakvoj temi. Veliki sam zaljubljenik u automobile koje prave zabari, svaka im cast. Vintage ili ti oldtimeri na prvom mestu, vecchio tempo za sva vremena! Idemo redom:
Dva Fiata, ovaj veci, porodicni, vozim svaki dan. Dobro se drzi. Onaj manji iza ceka na jos neke dorade, pa ga registrujem, pa onda... Inace kod nas je redak ko posten covek, zove se 124cc iz 73, ima 115 ks, zadnju vucu, i ide ko nevreme!
Cuore sportivo, neprevazidjen u toj klasi. Morao sam da ga prodam... ali jednog dana opet, nadam se.
Inace, auto snova: Fiat 8V Zagato, oldtimer, naravno.
ovaj bi voleo uz ovaj sat ))
jeeee bio bi kao milanmen-betmen
next year at this time I'll be a millionaire
ja vozim mercedes e 270 cdi 2002 god i mercedes e 320 benzinac 98 metalik sivi oba.
trenutno vozim bmw e36 318is 140ks 1997,za mesec dana mi stize e46 325i 193ks 2004 god.Imao merca , audia , pasata i hondu ali kad sam uzeo bmw ostajem mu veran do kraja zivota,inace zelja bmw m5 g power huricane 750ks,ali znam da ga nikad necu imati ili jedan m5f10 novi.Inace e36 vozim 7god,svake god na more u grcku ,cesta putovanja N.Sad-Kraljevo bar 2 puta mesecno,na satu stoji 388000 i nikad me nije ostavila i nista joj nije radjeno sem potrosnih stvari i redovnih servisa ali samo origigi
^
kakva ladja!
to ja zovem auto
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Hvala
A i jeste ladja da znas
Bookmarks sajtovi