nazalost svi sad prave relativno dobre i relativno kratkog veka automobile sve je komercijala
nazalost svi sad prave relativno dobre i relativno kratkog veka automobile sve je komercijala
Kia sportage kupio novu pre 2 meseca.7 godina garancija ili 150 000 km.to je prelomilo.ako budem u mogucnosti necu vise nikad kupiti polovan auto.a placevi oko cetinja vise lice na otpad.vracena kilometraža farbano malo oprano jednostavno dovlače samo najjeftinije.
Ja ionako ne volim dugo da vozim jedan auto ja bih mijenjao svakih mjesec dana da mogu, prodao jedan kupio drugi
Ne vredi ne mogu a voleo bi i ja.par mojih drugara su poceli zadnjih 3-4 godine da svake godine menjaju auto otprilike u vreme sajma automobila u Budvi.nikakvo besovanje naprimer reno svake godine staro za novo i to je to.malo skupa zabava al uvek vozi nov auto
lepo je rekao henri ford kad su ga pitali koji auto je najbolji "nov auto"
Nisam bas u potpunosti pristalica toga, ima nekih polovnih auta koja bih radije uzeo nego neki novi
Imao sam prilike da se provozam ovom italijanskom legendom pre desetak godina. To je zaista jedan od automobila koji se pamte. I dan danas mi je žao što sam se njime samo vozio, ali nisam seo za volan.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
ja nemam ni položeno, uhvatio me je novi zakon, sve sam odvozao, samo da polazem voznju i nastade halt i sa evo 25 godina jos nemam dozvolu, a kad je dobijem necu smeti da vozim posle 23h hehe, iako sam neuporedivo zreliji i iskusniji od 18.ogodisnjaka
inace vozio sam se pre dve nedelje u novom porse kajenu, najbolji auto u kom sam se vozio, ali auto kao auto, nije me preterano fascinirao, moj favorit je punto classic, primerci stari tri godine sa 30-40 hiljada kilometara kostaju do 4.000evra, jeftin servis, mali troskovi kaska i registracije, a auto skoro pa nov i ne gubi cenu, nisam za bolje jos uvek hehe
Za iste pare možeš da nađeš i malo starijeg japanca, mada ni vozila iz Koreje nisu za bacanje, pri čemu mislim na hyundai. Od klasične zamene ulja (prošle godine, za koji dan ponovo), trošak održavanja je bio nekoliko desetina dinara, koliko sam platio sijalicu. U tom intervalu prešao sam oko 12.000 km.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
jeste, u principu ja sam uvek nedorecen, pored punta, mislio sam i na ta japanska i korejska vozila, fiat pandu, onda na skodu fabiju i ford fiestu koja se pravila do 2008.godine otprilike, dakle vozila stara svega tri, cetiri godine sa malom kilometrazom, francuze i dizelase bih uz duzno postovanje ipak izbegao
turbo, brizgaljke, pumpa visokog pritiska, filteri cestica i čađi i sta sve ne, mnogo je to veliki luksuz, to moze coveka dovesti do prosjackog stapa bukvalno
i ovaj auto je veoma zahvalan i vrlo lepo dizajniran, samo da je lepo ocuvan, rado bih ga posedovao
Poslednja ispravka: Милан Милановић (6.12.2013. u 22:10)
Bookmarks sajtovi