Strana 41 od 108 PrvaPrva ... 313738394041424344455191 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 401 do 410 od ukupno 1073
Like Tree2605Likes

tema: Koje automobile voze ljubitelji satova ?

Istaknuti član Avatar korisnika jagos
    Član od
    5.11.2009.
    Lajkovi
    5664
    Reputacioni uticaj
    54

Određen forumom Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ?

Samo gledaj da uzmes od nekog poznatog po mogucstvu da je prvi vlasnik.plati i malko vise ali znas sta si kupio.

Istaknuti član Avatar korisnika Dragojlovic Darko
    Član od
    4.12.2012.
    Lajkovi
    9742
    Reputacioni uticaj
    248

Milane zasto neces moci iza 11 da se vozis, to je nekakav zakon gore kod vas. Ti sve nabroja neke autice da ne kazem za zene, salim se ja malo svako vozi sta voli i sta moze, ja sam polagao u pandi i super gradski autic mozda bih ga i kupio, a u auto skoli sam vozio i Yaris, od tog auta se jezim prosto, mozda je dobar ali ga ne mogu svariti nikako.
    Jagi ako nije bmw i mecka nista

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

hehe pa ja bih najradije mercedes SL ali godisnji kasko kosta koliko i auto nize srednje (Golf) klase

zaboravio sam i Daciu da dodam, pa to su budžetska vozila, jeftine gume, jeftini redovni servisi, puno kasko osiguranje 150evra godisnje, a takav je novi zakon, ne smes prvih godinu dana voziti od 23-05 sati i ne smes uopste imati alkohol u krvi i ne smes voziti van granica srbije, to je tzv. probna dozvola, doduse ne pijem tako da me to ne brine

Stariji član Avatar korisnika vlajo
    Član od
    15.6.2011.
    Lajkovi
    4905
    Reputacioni uticaj
    51

Pa vozio bi Punta i Fabio (vozio oba ) a ne bi francuze....ljudi imaju različite ukuse. Meni su ti autići kotarice, ako već kupuješ polovnjaka za 4500 ima A150 2005-6, ti Punto-Fabio ne mogu da mu prismrde ili npr.A2....
    Dragojlovic Darko likes this.
    "Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life

Istaknuti član Avatar korisnika Dragojlovic Darko
    Član od
    4.12.2012.
    Lajkovi
    9742
    Reputacioni uticaj
    248

A to ni ja alkohol i auto, kad pijem idem taxijem, tacno je to za kasko meni je 450e za stete preko 300e. U pravu si ti, kada pogledas sa ekonomske strane, nego sam mislio da bas preferiras taj tip automobila. Nije nesto skupo ni odrzavanje golfa recimo onaj 1.6tdi nije ni skupa registracija. Ja vazda naginjem njemcima

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

a kad platis kasko 500evra godisnje, to ti izadje 50evra mesecno, a ako kupis novi Audi A4 ili seriju 3, izgubices na vrednosti 500evra mesecno sto je bas bas mnogo novca plus jos i gorivo

a stava sam da odrzavanje za svaki novi auto nije previse skupo, sve je novo, nista se ne kvari, cak mozda ako je akcija dobijes i besplatno servis, problem je kad auto pređe 150.000 pa dodje na zamenu katalizator, kvacilo i ostale ''sitnice'' od po 1.000evra hah

Član od
    15.6.2011.
    Lajkovi
    4905
    Reputacioni uticaj
    51

Pre godinu dana smo dobili u firmi Škodu Rapid novu, 1,2 (75ks) , prešao sam solidnu kilometražu sa njom, mogu reći da je odličan niskobudžetni auto, jeste istočni lager, guma volan i tapacirung i štednja, motor neverovatno slab za toliki auto, ali sve ukupno, kada se uzme u obzir da taj auto nov košta 10000, te da na onome što je bitno nije zakidano (mehanički i upravljački je odličan, a i motor zna da iznenadi snagom na ravnom, vozio sam ga na i autoputu dosta hitro), prava je evolucija ekonomske klase u odnosu na fabiu. Gledaj bolje tako nešto, pusti te ženske varijante.
    "Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life

Stariji član
    Član od
    19.7.2013.
    Lajkovi
    9072
    Reputacioni uticaj
    124

ja recimo volim starije automobile cak se i kajem za neke sto sam prodao pored te lance ja bi stavio na primer fiat ritmo mkI 1.5 105tc dve bregaste 105ks sasvim dovoljno da mnogo lepo ide a popravka za dz gde i kako hoces treba ti kljuc 10,13,17 motorcangle i srafciger
    ili ritmo mkII moze 2.0 125-130 tc e tu ti stvarno nije dobro kad se da gas
    ili recimo kadett c cupe

moze i vw scirocco normalno mkI

i mkII

i neizostavni vw golf mkI

to bi ja voleo da parkiram pored lancie mkI u garazu ali zbog moje situacije (amputirana desna noga )dolazi u obzir samo automatic a to je mnogo retko i ako se nadje u iole dobrom stanju cifra je bas jaka

Istaknuti član Avatar korisnika jagos
    Član od
    5.11.2009.
    Lajkovi
    5664
    Reputacioni uticaj
    54

ali kadet je legenda.covece koliko je on bio popularan i na ceni i koliko dugo se vozio mada i ovi ostali su ti odlicni.o golfu da ne pricam

Član od
    15.6.2011.
    Lajkovi
    4905
    Reputacioni uticaj
    51

Da, staru Lanciu ako nađeš da nije trula , uvek se setim priče kad je moj tast (tada to nije bio) išao u Italiju trajektom 1990. da doveze par godina star auto, tačnije po Audi 80....kupi čovek Lanciu Prismu 1.9 tdi (kaže nije mogao da odoli), a drugar koji je dovezao Audi tada za iste novce i tad bio sa njim, ostade da vozi auto do dana današnjeg, Lanča je počela da propada od rđe već početkom 21.vog veka, sad je već davna prošlost. Inače u to vreme jako napredan auto, tdi, elektronika, tapacirung koji se i danas koristi npr. kod Citroena i razne druge džidže, ali džaba.

Slične teme

1. Koje kompanije poseduju poznate proizvođače satova?
    By Vladan Stevanovic in forum Opšti forum
    Odgovora: 22
    Poslednja poruka: 20.4.2017., 12:38
  2. Koje još predmete obožavaju ljubitelji satova ?
    By Vladan Stevanovic in forum Kafić
    Odgovora: 207
    Poslednja poruka: 29.10.2015., 17:25
  3. Koje komplikacije treba da poseduje sat?
    By tolarbo in forum Opšti forum
    Odgovora: 41
    Poslednja poruka: 12.12.2012., 14:01
  4. Koje mehanizme koriste Esprit i Police satovi
    By bugarin in forum Opšti forum
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 13.3.2009., 17:26

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke