to su automobili cista mehanika i sirova snaga i nema glava da te boli
to su automobili cista mehanika i sirova snaga i nema glava da te boli
Poslednja ispravka: Ralesd (6.12.2013. u 23:57)
TOP GIR - YUGOSLAVIA! SAMO DOMAĆE, ŠTO BI REKLI U DISU! :p
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
i zaboravi jos jednu legendu audi 80 cupe
ralesd, strasni automobili
yugo je bio dobar auto nesrećne sudbine, prikazan samo tri godine posle golfa jedinice!!!
ova lancia je jako lepa, thema sa ferarijevim motorom, ima ih po italiji jos uvek dosta po povoljnim cenama
zatim meni omiljeni BMW E30 kabriolet, jedan od najlepsih BMW modela, po meni ovo su bili najlepši BMW automobili do danas samo da nisu tjunirani
neverovatna alfa romeo 1750/2000 berlina, jedna od najlepsih alfi, vrlo je skupa kao polovnjak, jos tada sezdesezih je isla skoro 200 na sat
to je nesto sto nije preskupo i sto se realno moze kupiti
ja sam imao dva takva BMW 3.crveni i beli nisu bili kabrio.strasan auto bas dobar.
Ja imam Mazdu 3 novu sam uzeo...sve pohvale...a sledece god planiram neki veci neki BMW karavan...decija zelja
next year at this time I'll be a millionaire
moja skorasnja da tako kazem kockica 320 cupe klasika a za yuga si mozda u pravu ja sam pre 7-8 godina vozio 65 efi samo je bio spusten pozadi 185/60-13 napred 175/60-13 motor standard i izduv remus znaci neverovatno kako ide a koliko malo trosi jeftino odrzavanje sa ekonomske strane idealan ako nadjem neku sliku postavicu mada tesko cak mi i golf gti 1.8 8v nije mogao parirati za nepoverovati i to je bilo pre 10 god 2003 tada sam sa njim bio u madjarskoj na f1 alonso je tada ostvario svoju prvu pobedu kad su ga videli stranci nisu prvo znali sta je a nisu ni verovali kako povlaci i kako ide
hehe pa kad se jugoslavija raspala, prekinute su veze sa dobavljacima, to je bio strasan kolaps, onda su ih na brzinu zamenili nekim domacim, pa jos sankcije i izasao je na los glas jer se pravio dugo, moj otac ima jugo 55, 1992. godiste ako se ne varam, nisam siguran, možda i malo mlađi, kao nov je, ne kvari se, nema nigde korozije, delovi su jeftini, a kad je poliran izgleda fenomenalno ali je zato malo prešao, retko kada se vozi i stoji u garaži uvek
ma lepo smo se mi vozili s tim kolima.narod kupovo nova kola mogao da ih odrzava i nista nam nije falilo.radilo se proizvodilo se treba to postovati.
mozda jednog dana
Poslednja ispravka: milan zmaj (7.12.2013. u 1:03)
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi