Dosta toga zavisi i od same gume,tj.kvaliteta,ja kao zimsku imam Nokian,gume su vrhunske,auto ima prednju vucu,ni jednom se nisam zaglavio od kada njih imam.
Dosta toga zavisi i od same gume,tj.kvaliteta,ja kao zimsku imam Nokian,gume su vrhunske,auto ima prednju vucu,ni jednom se nisam zaglavio od kada njih imam.
Ja sam stavio Good Year UG8 i za sada stvarno zadovoljan.
Opet,dzaba i vozilo i gume ako vozač nije dorastao situaciji.
Vježba za početnike(gdje god se može) i ne izbjegavanje kriznih vremenskih uslova za iskusnije(obnavljanje stečenog znanja) je zakon.
Mene nikada vrijeme nije spriječilo da vozim pa ma kakvi uslovi bili.
Zbog toga nemam straha i nelagode kada je magla,led,snijeg na putu.
Ja bas nemam puno iskustva sa voznjom po snijegu sto je i razumljivo, mada mi je i zao da tjeram Mecku po snijegu jednostavno nije za to mada je tata par puta vozio uopste nije lose bilo
Da me neko pita, rado bi menjao moje iskustvo sa neiskustvom... u proseku nedeljno predjem vise od 1000km ! Da li bio sneg, led, magla, guzva, stranci u sezoni, ne normalni za volanom, koga briga... ja moram. Sreca u tom moranju je, sto su kola redovno odrzavana i sigurna za put.
Victorinox - real steel with mechanical soul
Pirelli sotoziro 2 cupa kao da imam lance...uzivanje
next year at this time I'll be a millionaire
Razmišljao sam gde da postavim ovaj video...
Možda je najbolje ovde.
Pogledajte ga.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Brutalno i efektivno
Gadno bogami...
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
e kad bi se ljudi trgnuli zbog ovog videa!!??
Bookmarks sajtovi