A nema sta, vozio sam jedan malo stariji model. Unutra je sve to grubo, kockasto, kruto ali nema greske. Stabilan, a ima i "faktor zastrasivanja", pogotovo ako ste kratko osisani i preferirate odela
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
A nema sta, vozio sam jedan malo stariji model. Unutra je sve to grubo, kockasto, kruto ali nema greske. Stabilan, a ima i "faktor zastrasivanja", pogotovo ako ste kratko osisani i preferirate odela
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Poslednja ispravka: RUS (10.1.2014. u 13:25)
He he evo pravog za one staze...
next year at this time I'll be a millionaire
Borat approved
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Diboliq,
Jeep-onja,V12 Mecan- koliko ti para ode na gorivo?
U njemackoj nista jer tu vozim paciklo i vlakove. Cak stovise, ovdje ne mogu zamisliti imati auto... A kuci.. dosta... Jeep trosi 18/100 kad je dobre volje, merc 13
Ovdje uz Nizozemsku je ravno do mora... Nema brda u krugu 200 km.. ali ima par autica oko mog stana u koje sam se zaljubio na prvi pogled...
Prilog 83531
Prilog 83532
Uf
Poslednja ispravka: RUS (10.1.2014. u 13:26)
Baš "uf"! Ali,ne prave ga više. Vele da mnogo zaguđuje našu Zemljicu!
Poslednja ispravka: RUS (10.1.2014. u 17:59)
Iz koje je ovo godine? '50 i neke?
1958. Mercedes L322
Bookmarks sajtovi