Jok! Ovako je super
Jok! Ovako je super
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Watchmag01 za 15 min dođem na kavu možda bi mjenjao Mazdu za dva tri sata
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Procitao sam negde da je 1911 taj auto oborio tadasnji rekord....189 kn/h
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ja se divim svim pionirima. I onim automobilistickim, i pionirima avijacije, istrazivacima... Kad pogledamo danas čime su oni ostvarivali rekorde, u čemu su osvajali najviše vrhove, dostizali polove, ispitivali dubine i širine okeana - to je naprosto F.A.N.T.A.S.T.I.C.N.O!!! Gajim veliko poštovanje za sva njihova dostignuća i napore. Poštujem i sve one koji nisu uspeli, ali su pokušavali, one koji su i živote dali... I danas su ispitivanja granica skopčana sa ogromnim rizicima, ali verujem da se jedino buduće istraživanje kosmosa može meriti sa tim prvim rekorderima i otkrićima....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
anbeast I ja sam bio pionir
Он сказал: "Поехали!"
He,he... I ja :-) Mislim da sam bio poslednja generacija :-)
81. godiste? Kao ja?
Ili godina kasnije, nisam vise siguran da li je i 82. bila zadnja.
Он сказал: "Поехали!"
Odnosi se na tvoju prvu rečenicu. Izvučenu iz konteksta. Zahvaljujem što se meni diviš. ha, ha, ha
Bookmarks sajtovi