Lepo su me legle felne,odlican auto.
Lepo su me legle felne,odlican auto.
Hvala ljudi I ja sam baš bio skeptičan za felne ali rizikovao sam i baš sam zadovoljan kako se slažu sa karoserijom, još su izbačenije nekih 7mm upolje u odnosu na fabričke za Fabiju 2, i iako deluje malo tih 7mm mu baš znači i vidi se itekako, a od kad je spuštena pogotovo.
Kad se vec spominje Fabia, ja sam pre nekih 7-8 meseci pazario jednu od vlasnika, kupljenja u Auto Cacku.
-2009g
-1.4TDI
-kupljena sa 142.000km
Generalno zadovoljan sam sa autom, pravi gradski auto (sa tom namerom sam ga i kupio, a pezo koristim samo za duze relacije), mada mora se priznati da nije los ni za duzi put, meni jedino sto dosta smeta je to sto je dosta tvrd, a i visoko se sedi, plus, isao sam sa njim ovog leta na more da bih ga isprobao i nemam zamerki osim opet na to visoko sedenje i tvrdocu. Ali opet ne znam koliko sam objektivan, jer u sedenju u fabiji i 407 se i ne moze porediti. Sto se tice potrosnje, prosek je u gradu sa klimom 5,4l.
Fin je to auto ali je jasno da mu AP nije prirodno okruženje, u gradu super, magistrala takođe, autoput i ne baš, a na mojoj je čak dosta poboljšana zvučna izolacija u odnosu na modele pre 2010. pa ipak nije sjajno.
Dodao bih zamerku na ugao naslona zadnjeg sedišta, mada tamo retko sedim, suviše je uspravan, pretpostavljam da bi dobili veći gepek, ili veći legroom.
Za AP si u pravu, ali mislim da moze obaviti posao i tamo. Sto se tice zadnje klupe, nisam sedeo, ali video si i sam da ima prilicno prostora u gepeku, tako da je to moralo necim da se kompenzuje.
Inace razmisljam se da je prodam i uzmem model od 2010 godista sa 1.6TDI motorom. Mnogo mi se svidja prednji deo sa maglenkama i dnevnim svetlima... ako se budem i odlucio da to uradim, onda ce to biti na prolece.
Jel narode,kako se/ste vozite/vozili po ovim zimskim radostima?
Doboj = led,sreća odjužilo malo pa će valjda smanjiti broj sudara po gradu.
Ja od prošle sezone imam Good year ug 8 i milina jedna. Nije da nikako ne prokližu na ledu ali se može solidno voziti.
Ja sam kupio GT Graber, M+S, i zadovoljan sam i na ledu kakve su. Malo nepoznata gima kod nas al je na americkom kontinentu najprodavanija guma u suv segmentu.
Pireli Sotoziro 2 nikad bolja guma
next year at this time I'll be a millionaire
Ja vozim budzetski auto te su i gume budzetske - Sava Eskimo S3
Nemam na sta da se zalim, lepo vuku po dubokom snegu, kocenje bi mozda moglo biti bolje, upravljivost - zadovoljavajuca.
Baron, jel to General Grabber? Znam da imaju siroku ponudu off i on road guma za SUV i terence....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Nije ni S3 baš budžet artikl- nekih 5-6€ je bila jeftinija od UG8 prošle godine u mojoj mahali.
Bookmarks sajtovi