Conti TS 850
Conti TS 850
Iskustveno, sve gume su manje vise dobre prve sezone. Druge, trece, cetvrte se izdvaja premijum od ostalih, koji zadtzava karakteristike dok ti jeftini brendovi neretko vec druge godine budu za kantu. Nema tu ustede nikako.
Da je za kante nebi GT bila jedna od najprodavanijih guma za Suv vozila, proguglaj malo
Cena diktira kvalitet. Duplo jeftinija od konkurencije u 99.9% slucajeva znaci znatno losija. Mogu oni biti top u A/T klasi guma, sto ne znaci da ce naprviti dobru gumu za asfalt.
Prvenstveno veliki ljubitelj automobila. E sad...
1. Trenutno ni jedan, ne zbog toga sto jos nisam polagao, vec sto nemam svoj.
2. Ima ih vise, uglavnom Mercedes i Cadillac, mozda i neki od ovih novijih Audija, sa matrix led svetlosnom grupom, ali kada bih mogao da biram izmedju svih automobila, pomenutih marki, definitivno "na keca", bez razmisljanja i prepiranja.
Napravi, uzmi, otmi ili prevari nece doci sami dinari ni euri i kidaj grebi celog sebe upotrebi i u zivot se usmeri, ali nemoj sebi!
W140. Ja bih ipak neki HH, recimo Megane RS 250, ili Oktavija RS TSI sada vrlo povoljna, oko 22000 za 230 turbobenzinskih konjića :-)
Prvo trazis V12, a onda G seriju sa V8 525ks ? Skromno, bogme !
Salu na stranu, ona mecka odozgo je meni sablon idealnog auta... Ne upada u oci, a zraci snagom, u svakom smislu. Ali nije ona bas za divljanje...
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi