W140 ne upada u oci? U sustini tvoje misljenje Ne treba meni nista za divljanje tol'ko. Ja da imam jedan za jednu priliku, drugi za drugu
W140 ne upada u oci? U sustini tvoje misljenje Ne treba meni nista za divljanje tol'ko. Ja da imam jedan za jednu priliku, drugi za drugu
Napravi, uzmi, otmi ili prevari nece doci sami dinari ni euri i kidaj grebi celog sebe upotrebi i u zivot se usmeri, ali nemoj sebi!
Turbobenzinci su nužno zlo. Namunjeni atmo benzinci su zakon po karakteru i načinu na koji se voze, naravno za moj ukus. Varijabilni razvod ventila, visoki obrtaji, to je ono sto treba petrolhedovima. :-)
Što je manji automobil, to je turbo smisleniji, to je neka moja filozofija. Sve duže od prosečnog hečbeka mora da ima gmazinu od motora
Da se ne lazemo, veci motor daje bolji odgovor na niskim obrtajima (najcesce), a i lepo nekako ide u vecim automobilima... Ali opet, ruku na srce, ko poznaje svoj turbo motor, kad ga nagazi kako valja, em dobija odlicne performanse, em dobija lepu pesmu
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Slazem se da se ne slazemo.
Ali bi ipak vozio Megane RS250?
Vozio bih atmosferca ali ih ne prave više. Čak je i Honda u Type R-u prešla na turbo. Nema više izbora nažalost. Bar ne za te pare.
Megija bih najviše zbog ležanja u izbalansirane šasije. Sto se tice motora ima boljih.
Ultimativni atmosferski hot hatch je i dalje Alfa Romeo 147 GTA. Recept "krni što veći motor u što manju karoseriju" je iskorišćen do maksimuma.
Opet, Megane je trenutno verovatno najbolji ozbiljan hot hatch koji novac može da kupi. Mislim, A45 AMG je zaista fantastičan, ali je cenovno daleko iznad hot hatch ciljne grupe.
Bookmarks sajtovi