Zavisi od potreba, Megan jeste najbolji za stazu, ali je pitanje kome to treba (PS Leon je brži na Ringu), tako da mislim da je Golf GTI i dalje najbolji kao all-rounder.
Zavisi od potreba, Megan jeste najbolji za stazu, ali je pitanje kome to treba (PS Leon je brži na Ringu), tako da mislim da je Golf GTI i dalje najbolji kao all-rounder.
Leon više nije najbrži na Ringu. Dohakao mu je RS275. Golf 7 GTI je definitivno najbolji all-rounder, a meni lično je Meg III RS izuzetan za vožnju, ali mi nije loš ni ceo auto. Imao sam priliku da probam i RS i GTI.
Da imam pare za automobil za zabavu i da biram između ponuđenih HH... ne znam. Jedini razlog zbog kog bih se dvoumio oko golfa je potencijal za krađu. Auto kao auto je zaista sjajan.
Inače, moja laguna ima ono što nijedan od nabrojanih nema - 4control, tj. upravljanje na zadnjim točkovima. Izuzetna stvar.
Da ne bude zabune, potpuno razumem zašto daješ prednost atmosfercima. Lično, više volim automobile sa turbom baš zbog toga što su generalno nešto komplikovaniji za vožnju zbog turbo punjača, rupe u nižim obrtajima i iznenadnog povećanja momenta.
Deco, zaboravljate onu "boj ne bije svijetlo oruzje, no boj bije srce u junaka"
Kada se nadjem na krivudavom putu, vrlo cesto ostavljam 3x jace aute. Zapamtite: prvi je sofer (rutina i znanje -smenje), drugi je auto! Na zalost kada se skrljamo prevaga ide u korist skupljih kola
Poslednja ispravka: VLADAN P (12.1.2015. u 16:35)
Dzaba mocan motor ako ne znas da ga iskoristis, vi ne bi verovali za sta je motor od 75 ks sposoban ako ga propisno nagazite. E sad, dobar vozac u 140 ks i dobar vozac u 90 ks, tu vec nema merenja, ali ne trkate se valjda
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Himmelstrider, ja se uvek trkam. Meni je vreme na putu izgubljeno vreme. Prethodni auto mi je imao 90KS. Sadasnji 86KS. Buduci ce imati 120KS (ali taj ce biti slabiji nego dosadasnji). Dva puta je covek pored mene izlazio da povraca (a nije mi bila namera). Najbitnije je znanje sofera i smelost (u granicama), nakon toga gume. Posle dolaze KS.
A koje si bolan godiste mire? Ja sam '61
Poslednja ispravka: RUS (12.1.2015. u 21:50)
Otvorio bi novu temu koliko ste bili bez dozvole?
Pa de ba, otvori, nego razjasni? Mladjani koji su vozili prije nego sto su je stekli? Ili ovi su su je imali pa su raznim "cakama" ostali bez nje?
veberz eh, deco,deco....da vam deda kaze.....kile podelite sa 10.....i broj dobiven mora biti manji od broja ks.....i onda ide vestina za volanom.....bio on turbak ili stariji atmos, nebitno.....i tu jos dodajte omjere prenosa u menjacu.....pa da se potrkamo
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
MMario ja tebi nisan deca (vecina ostalih jesu), *ebo kile i odnose, no da mi jednom potrosimo te dvi gajbe pive (x2) i da se bacimo u bezdan iz AN-2 pa da te vidim picopevcu jedan prasinarski
Poslednja ispravka: VLADAN P (12.1.2015. u 19:18)
Bookmarks sajtovi