Alfa prelepa.kad sam bio mlad zeleo sam da kupim Alfu 33 al izmaklo mi
Printable View
Alfa prelepa.kad sam bio mlad zeleo sam da kupim Alfu 33 al izmaklo mi
Prelepa Alfa, svaka čast :)
Trazila se dugo, ali naletela je kada sam se najmanje nadao... Kada sam jurio da kupim auto krenuo sam od nje i u medjuvremenu mi je jos 100 automobila prolazilo kroz glavu i na kraju sam je pronasao.... Iskreno da vam kazem lakse bi se ozenio nego kupio auto... Covek od 2m ne moze u 90% kola da se smesti, tj. oseca se kao da vozis autice iz luna parka... :no: Inace je 1.9 jtd dizel. Pravi momacki auto...
Mozes sesti jos u Renault Scenic 2004-2006, Opel Meriva i Opel Zafira... To su ti Minivan, a od limuzina garantujem da mozes sesti u Skodu Oktavia i SuperB. Moj budzet je bio ogranicen tako da za ono sto sam probao mogu da ti garantujem... Mene je privlacila nenormalno Astra H, ali konzola volona je nenormalno spustena, tako da sam mogao i kolenima da je vozim... ;)
Pazi, ja vozim Stila i kad ulazim moram da zavucem nogu ispod volana, inace od kolena ne mogu da prebacim nogu na svoje mesto, a volan je podignut na max.
Sto se tice konforta zafira je odlicna. Dobar enterijer za te pare
Svaki minivan poput Opel Zafire, Merive, C4 Picasso, Scenic, KIA Carnival (ova zadnja je neverovatno prostrana, a lepo i ide) je veoma komforan, eto neka to bude vredna informacija od coveka koji ima preko dva metra :)
Ali ja nekako ne volim to, meni limuzine leze... Ide uz karakter, ako smem tako da kazem
Slazem se, ali za nekih 3000e zafira 2001-2002 je dobra ponuda. I ova kia je fina
A limuzine su zakon :)