Preciznije, ekološki nekorektan. Što danas ima i političku konotaciju, šta ćete - takva su vremena.
Preciznije, ekološki nekorektan. Što danas ima i političku konotaciju, šta ćete - takva su vremena.
Za one koji su vozili, voze ili će voziti ovaj interesantan auto, i za one koji vole van drumsku vožnju i prirodu:
Poslednja ispravka: skydrummer (16.12.2011. u 0:32)
mislim da je ovo idealan auto za ljubitelje satova Lamborghini Gallardo Blancpain
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
I ja se slazem,sutra odo da kupim jedan.
evo nesto vezano za automobile,samo mi nije jasno kako nisam tamo
A big day for Aston Martin as we begin one of our most exciting events - Aston Martin On Ice 2012! Taking place over the next two weeks in the exclusive resort of St Moritz, 'Aston Martin On Ice' gives our guests the chance to experience incredible ice-driving in a stunning location. With DBS, Rapide Virage, V12 Vantage and the rest of the sports-car model line-up available to drive we'll be getting some fantastic photography and film over the coming days.
We'll be posting photos throughout the event and will then be asking you to choose your favourite! The Aston Martin On Ice Facebook album can be found here: https://www.facebook.com/media/set/?...8718354&type=3
For more information on this year's event visit: www.astonmartin.com/events
next year at this time I'll be a millionaire
ma gde ne mogu da mrdnu...gledaj na ferarija nanovijeg po snegu kako skija..
kada bi vam neko poklonio 200 000e i rekao vam "ove pare moras da potrosis na jedan auto ili na jedan sat", na sta biste ih vi potrosili?
ja bih bio u jako velikoj dilemi, ali mislim da bi ipak kupio auto
tri sata i jedan auto ili 4 sata i jedan auto...
Molim !?! Neko nešto rek`o !?!
Bookmarks sajtovi