nakon honde? ...baš ćes se razveseliti...
nakon honde? ...baš ćes se razveseliti...
Ne brini, izuzetno kvalitetan auto. Ako ga uzmem, znam od koga je, znam auto od prvog dana (kupljen nov kod nas) sad ima tek 60kkm. Održavan najkvalitetnije moguće, servisi i ostalo radjeni uvek pre nego sto treba. A motor je svakako u osnovi Nissanov :-)
Drugaru je to drugi auto u kući, garaža, zimi se slabo vozi. Dosta stvari na njemu aprejtovane u odnosu na stock. Ultra lake felne, H&R opruge, baš jaka oprema...
Dobro vece kolege. Vozim ovo...
Japanac. Toyota Corolla XL 1.3 benzinac. Uzivam u njemu, 140000 km presao, kupljen nov u Srbiji... kada odsvira svoje, a nadam se da nece skoro dacu ga Vitu. Vito je naziv za otpad kod nas.
A voleo bih da vozim ovo... nista nedostizno, tako da ce biti vremena ako Bog da. Zdravlja samo.
Poslednja ispravka: RUS (14.1.2016. u 21:24)
Imao sam isti model toyote . Savrsen auto.
више од тога, најбољи јапански ауто икад направљен
89te godine se po toyotu islo u BG. bila neka akcija (i daihatsu)... 140000 km stvarno nije nista za taj auto. bez vecih zahvata, uz redovno servisiranje, pod cim podrazumijevam mijenjanje ulja, filtera i svjecica, ta bi toyota trebala prijeci 400000km. ja sam taj auto vozio od 94-99. imao je vise km, a u mom posjedu mu je crkla AC pumpa (ima duplu membranu, tako da pumpu nisam mijenjao), te plasticna (bijela) piksa na letvi volana i to je sve. ulje i filter sam mijenjao svakih 7-8000km, a i to nije nikakav trošak, jer unutra ide 3 litre 10-40. gepek od 400 litara je bio fenomenallan, a jedino nisi mogao prevest veš mašinu ili frižider...uglavnom, smijeh od auta. u pozitivnom smislu.
Poslednja ispravka: jedan (15.1.2016. u 9:25)
Ta mala kilometraza je napravljena uglavnomna relaciji Novi Pazar-Turska i Grcka. Po gradu rijwtko kada i vozen. A mali servis odradim za manje od 3000 din, mali potrosac... Skoro sam mu limariju doteravao malo... u svakom slucaju prezadovoljan sam.
Moj ljubimac Fiat 126p od milošte nazvan Ćetalj (neide Radosav a bez Ćetalja)
pegla je Vrh!! jel pališ na polugu preko sajle ili kišobranom?
Bookmarks sajtovi