Ne'm pojma. Morao bi mnogo da filozofiram i pretpostavljam... džaba sve to, mogu samo da čekam i trošim to što ima.
Ne'm pojma. Morao bi mnogo da filozofiram i pretpostavljam... džaba sve to, mogu samo da čekam i trošim to što ima.
Ne bi se zalio ni jedan dan da ga vizim
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Juuuu, baš zverski izgleda. A koji je to amer? Njih nešto ne cenim niti poznajem
Chevrolet kamaro
Imao sam Cruze-a jedno kratko vreme, ćera i ja smo mu tepali Ševi Kukuruz
Imate li neku omiljenu marku, ili omiljenu zemlju porekla automobila? Vučem paralelu sa satovima, da li je za vas auto iz nemačke isto što i swiss made kod satova?
Interesuje me dal' ljubitelji Seika više vole japanske ili evropske automobile
ma šta imam da ih volim, što bih voleo milijardere, volim samo svoj auto, isto I sa fabrikama satova
nemam ni omiljenu zemlju porekla, treba gledati samo svoju zemlju, a sa drugima samo interes I ništa vise, kao I oni sa nama što se ophode
ako mogu da kažem kog posebno ne volim, to je italijanska auto industrija, toliko su očajni I toliko su propali da ja nemam reči (izuzev naravno ferarija I lamborginija kojeg je uzeo audi)
Neka si mi rekao
Ja probao onako kroz razbibrigu da vidim ko ima kakve afinitete u delu "kafić" a ti me ugasi u par rečenica
Razumeo sam šta hoćeš da kažeš ali meni su motori i automobili glavna sporedna stvar na svetu pa ih tako i doživljavam...
Cenim nemce, volim italijane i japance, francuze onako a skandinavci me oduševljavaju. Amere ne preferiram...
Ja i nemam, samo da mi je udobno i pregledno kad sednem.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi