Prelep...hvala na slikama!!
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Prelep...hvala na slikama!!
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Đorđe,čestitam!
Zanimljiva mašina.
Pošto ti je posao da se razumeš u kola verujem da si izabrao očuvan primerak?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Čestitam na autu i neka te dugo i u zdravlju služi
Ako imaš vremena, daj još neku fotku. Auto deluje baš elegantno.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala kolege!
Auto je dobro očuvan, posebno s obzirom na to da je taj model često završavao u pogrešnim rukama. Ovaj ima nekih sitnih mana, ali je načelno odlična osnova za još malo ulaganja i bezbrižnu vožnju. Fotki još nemam, ali čim ih bude bilo, delim ih
Djordje cestitke.
Ajde i ja da se pohvalim
Pre dvadesetak dana sam najzad našao ono što sam duže vreme tražio-Automobil starosti do 2015 god. ; kilometraža do 50000 km ; Motor dizel ili turbo-benzinac ; prvi vlasnik.
Elem-
Sandero Stepway 0.9 TCe Prestige
2015
34 000 km
Tehničke karakteristike
Sandero Stepway 0.9 TCe 90 Prestige
Vrsta motora: Turbo benzinski
Obujam motora: 898 ccm
Broj cilindara: 3
Snaga u KS: 90 KS pri 5000 o/min
Snaga u kWh: 66 kWh pri 5000 o/min
Okretni moment: 140 Nm pri 2250 o/min
Ubrzanje 0-100 km/h: 11s
Potrošnja (grad): 5,80 l/100 km
Potrošnja (otvorena cesta): 4,70 l/100 km
Potrošnja (kombinarano): 5,10 l/100 km
CO2 emisija: 115 g/km
Duljina: 4057 mm
Širina: 1733 mm
Visina: 1523 mm
Međuosovinski razmak: 2590 mm
Obujam prtljažnika: 320 l
Masa vozila: 1083 kg
Gume: 205/55 R16
PRESTIGE je njihov maksimalni paket opreme (ESP,tempomat, grejanje retrovizora,kožni volan i ručica menjača, hands free, podešavanje volana i sedišta po visini, komande na volanu i iza volana ...)
Par slika sa starim tablicama, prljavom kabinom i zimskim kompletom guma i felni (petnaestice- Original letnje su šesnaestice)
Sa letnjim kompletom (originalni) guma i felni izgleda ovako -
Poslednja ispravka: VLADAN P (4.12.2017. u 18:41) Razlog: Slovna greška
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Autić deluje baš očuvano, a ako ti nešto znači, odlično se pokazao jednom prijatelju koji ga ima nekoliko godina i kaže da je auto veoma pouzdan, da su servisi jeftini, a na dvostruko većoj kilometraži je imao samo redovne intervencije.
Neka te auto dugo i u zdravlju služi
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Vladane krasan ti je autić
Eto nisam znao da u njih ugrađuju i male turbo benzince.Mi imamo Logan i prezadovoljni smo autom.Doduše u našem slučaju je dizel ali autić je jednostavno za naše potrebe savršen.Kupljen je nov 2008 godine i u tom periodu je napravljeno jedva 80.000 km
Oprema je za ono vrijeme bila maximalna.Klima,servo,centralno,maglenke,abs,putno računalo...bla bla
Na autu se do sada nije osim redovnih servisa mjenjalo NIŠTA.Naravno,na 60.000 je promjenjen zupčasti remen što se ustvari broji u redovno održavanje.
Potrošnja je bezobrazno mala, po kompu troši između 3.5 i 4.0 /l 100.
Eto kupio si odličan,dopadljiv,robustan i štedljiv autić i neka te dobro služi!
Vladane, cestitke.
Kolega ima isti auto. Prosto neverovatno da u auto od 10-ak k eura strpaju svu dodatnu opremu ( tempomat , start stop, ok muziku, free hands...).
Ugradio je i gas i sad vozi za kikiriki.
Auto ide odlično, vuče kao blesav, vrlo prostran pozadi...
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Bookmarks sajtovi