Borko nista to brate mili nije dobro
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Borko nista to brate mili nije dobro
next year at this time I'll be a millionaire
Ono sto je izvesno je da ce par pravih satova da traje mnogo, mnogo duze nego bilo koji auto...
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ziva istina. Osim toga radost koju mi daje sat auto mi nikad nece dati.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Jazz 1.4
HR-V 1.5 i-VTEC
Nažalost nema mesta u garaži za oba, pa će Jazz morati da ustupi mesto HRVu, koji je stigao pre par dana.
piksi
Čestitam.
Dobar automobil pravih dimenzija!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Čestitam!!!
Čestitam kolega!
U zdravlju da te služi.
Cestitam piksi...pa da krenemo!
next year at this time I'll be a millionaire
Uh, moj san. Čuvaj se samo lopova iz ovlašenog Hondinog servisa. U prilogu je klasični pokušaj reketiranja iz 2017 godine. Ovo je njihova konstatacija na pucketanje volana koje sam prijavio (kada sam ga okretao) - otišli nosači motora, sva četiri!!! - cca 52h rsd. Da skratim priču, otišla mi je šolja amortizera, što mi je zajedno sa radom naplaćeno 5 h rsd (u privatnom servisu) . Dve godine posle toga, sve šljaka perfektno (ne postoji veća picajzla za auto od mene. Često ni muziku ne puštam dok vozim, nego osluškujem rad motora, da li je sve ok i na mestu). Još su mi naglasili da mi je letva volana pri kraju, pa da se spremim i za to ( Kao zategli su je ali neće dugo. Savršeno radi i dan danas.). Ja bih se plašio da nov auto oteram kod njih (zameniće ti neke delove korišćenim). Ali to je nova Honda. Služiće te dugo i dobro, samo se pazi razbojnika... Čestitke
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi