Poslednja ispravka: Shmizla (2.10.2013. u 0:49) Razlog: Dodata slika
Hajde da prvi odgovorim.
Elem, ponosni vlasnik Forda Mondeo MkII:
Od žene sam dobio u miraz Hyundai Getz, koji povremeno vozim, a u redovne dužnosti mi je i vođenje istog na pojilo, na pranje, registraciju i ostale aktivnosti koje mi ne spadaju u omiljene.
Zanimljivo je spomenuti da oba automobila imaju sličnu potrošnju, iako Ford ima 1800 ccm, a ovaj mali 1400.
Obe slike su sa interneta, ali su vozila praktično istovetna.
Edit: respect za rendžera, nekada sam imao R5, vozio (tuđ) Scenic, vozio se u Laguni, a francuska vozila obožavam zbog udobnosti.
1. Zastava 101
2. Tesko pitanje,kao kada bih morao jedan sat da odaberem,ali recimo da se ogranicim na dostupnije malo,jedan od ovih mozda i bude sledeci izbor
-subaru impreza (ona stara,buljava)
-subaru forester (takodje stari,karavan,novi mi se ne dopada)
-alfa romeo 159
-saab 9-5
-land rover deffender
Trenutno u potrazi za automobilom iz prve kategorije
Voljela bih da imam:
Land Rover - Range Rover Evoque
"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
Opel Astra
A sta bih voleo hm hm..... Mozda Skoda Superb ili neki Pasat, Nova Dzeta. Tako nesto u tom fazonu
fiat punto1.2 8v, isti ovakav:
e, a sta bih voleo... nisam bas razmisljao o tome, ali sad kad se vec postavlja pitanje, kad bih mogao da biram i kad moja gospodja ne bi stavila veto, to bi svakako bio Uaz Hunter. nije los ni za beogradske rupe, a ni protiv bahatih, priucenih primitivcina (mada bi tu bolje pasov'o jedan T-90)...
jole777 kaže:
2009. Fiat Punto 1.2 Dynamic
Ponekad ćalovog 2006. Fiat Dobla 1.9 mjet
A šta bih voleo, onako realno...
Neki Citroen DS 21
Novi C5
I naravno dream car... Ferrari 575 M Maranello
Ima tu još dosta drugiha automobila...
P.S.
Sve slike su sa neta, ali Punto i Doblo su identični...
Bookmarks sajtovi