ja isto sakupljam modele automobila, imam jako puno knjiga, ali me antibiblioteka sto bi rekao Umberto Eko sve vise proganja ( neprocitane knjige koje posedujemo) i sakupljam postanske markice
ja isto sakupljam modele automobila, imam jako puno knjiga, ali me antibiblioteka sto bi rekao Umberto Eko sve vise proganja ( neprocitane knjige koje posedujemo) i sakupljam postanske markice
To sam i ja jedno vrijeme skupljao i to preko neta kupovao sa nekih sajtova za kolekcionare, moze da bude vrlo skup hobi, nazalost trebao mi je novac i sve sam ih rasprodao i batalio to sa auticima
hehe, ovaj VW touareg danas je bezobrazno skup, kosta oko 5.000dinara, modeli nekih zaista renomiranih proizvodjaca kostaju i po vise od hiljadu evra, zaista mnogo
Pogledaj samo ovaj sajt ja sam preko njega narucivao, mislim da vise i ne dostavljaju za CG
diecast model cars, model car, die cast model cars
hvala darko na sajtu, odlican sajt, imaju ogroman izbor modela, nisu jeftini, imaju renault 4, narucicu ga
Burago je jos i dosta dobar kvalitet za to koliko kosta, Autoart po meni ima odlican odnos cijena kvalitet
Bookmarks sajtovi