Ja Sam veliki ljubitelj James Bonda i imao Sam Sve Omege iz filma tako da sada radim na legendarnom DB 5 Ali trenutno Jos fali delova kad Bude gotov prezentiracu .
Ja Sam veliki ljubitelj James Bonda i imao Sam Sve Omege iz filma tako da sada radim na legendarnom DB 5 Ali trenutno Jos fali delova kad Bude gotov prezentiracu .
Ovo me RUS isprovocirao sa njegovim bundeswehr Sentinel "perorezom"...
Nekada davno se išlo u lov pa ostala navika, šta li?
Ko se već bavi lovom u isti bi trebao da ide samo sa nožem.
Nikada nisam shvatao lepotu čina kada puškom,sa 100 metara , ubiješ zapanjenu životinju.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Najnovije slike moje multitool kolekcije...doduse, nije na slici najnoviji LM u kolekciji, Leatherman Z-Rex, a ocekujem jos jedan Sog sledece nedelje.
Leatherman:
Victorinox:
Sog:
Gerber & Schrade:
Nećemo brisati ništa od već postavljenog ali , kako je krenulo, nije loše da se skrene pažnja na jedan deo pravilnika-
6. Slike u postovima i potpisima koje sadrže oružje bilo koje vrste (uključujući, ali ne ograničavajući se na puške i noževe) nisu dozvoljeni. Tu je izuzetak za slike dokumentarne prirode koje ilustruju stvarnu upotrebu satova, a koje su u skladu sa opštom temom na forumu u kojem su objavljene.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kakva kolekcija, svaka cast.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Znam za pravilnik, zato i nisam postavio slike moje kolekcije Victorinox i Wenger nozeva, ali ovo su multialati.
Znam,bre,Vlado ''Logandžijo'' jedan
Nisam ni mislio na tebe nego sam post napisao kao preventivu.
A,alatići su ti
Neke bih vrlo rado posedovao.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ma znam, ne pravdam se, nego samo da napomenem za svaki slucaj.
SA ovakvom kolekciom Bear Grylls vise nikada nebi video civilizaciju.Pitanje je dali bi sve uspeo i da ih isproba za trajanje svoje TV karijere.
Bookmarks sajtovi