ok, mnogi ljudi kažu tamo gdje završava razum počinje oružje
ok, mnogi ljudi kažu tamo gdje završava razum počinje oružje
Nokru, s obzirom da izbegavamo komunikaciju na temu oružja tvoje slike iz posta iznad su obrisane. Bez ikakve uvrede, ali volela bih da te teme na forumu zaobilazimo. Veliki pozz i hvala na razumevanju!
Sve je ok
Dragi ljubitelji i prijatelji, voleo bih da i ja sa vama podelim svoje hobije, jer su satovi, pored moje porodice, već ljubav (da ne kažem opsesija). U mom slučaju, to su penkala, upaljači i pištolji. Samo bih, kada su pištolji u pitanju napomenuo da sam pacifista i da imam isključivo kolekcionarske primerke. Pa, za početak...
Montblanc Noblesse
Caran d'Ashe ili jednostavno Karandaš
Waterman
i Walther PPK u društvu Dupont-a
XXX
Toliko od mene, za sada. Nadam se da ću uskoro biti u prilici da sa vama podelim još slika.
Poslednja ispravka: Shmizla (20.11.2014. u 15:25) Razlog: Oružje
...one who fights and withdraw on time will live to fight another day...
Nokru, vidim da imaš impozantnu kolekciju baterijskih lampi. I ja imam u planu da nabavim sebi neku dobru, kvalitetnu ali ne preglomaznu lampu pa te molim da mi predložih neki model, kao i gdje se mogu nabaviti. Ne bih nešto preskupo. Unaprijed hvala.
P.S. pitanje nije samo za Nokrua već za sve
Pozdrav Dukin, za početak mala 11,5 cm led lampa marke CREE LEDS, proizvod EU Poljska, 3x AAA, zum, sos, aluminijsko kućište, velike moći, mala potrošnja. Može se lako nabaviti po cijeni od 10-25 eura, ovisi koja si ruka. Malo para a svijetli do bola, odnosno Stambola.
Hvala Šmizli na brisanju fotografija oružja sa mog posta, bez obzira na pasiju ka tom vidu kolekcionarstva, mislim da ovde nije mesto tome. Ipak svi volimo neke lepe stvari koje proizvode lepe trenutke i lepa sećanja.
...one who fights and withdraw on time will live to fight another day...
Bookmarks sajtovi