Ok, biće fotki u nekom momentu. Da ne detaljišem sad o situaciji, ali trebaće mi malo vremena....možda tokom sledeće nedelje pokačim barem jedan deo
Ok, biće fotki u nekom momentu. Da ne detaljišem sad o situaciji, ali trebaće mi malo vremena....možda tokom sledeće nedelje pokačim barem jedan deo
Ja i ovako cuvakm dete,kuvam,peglam...usisavam...kad odem na pivo " ne mozes da se skrasis kuci " i jos najgore..ebali te ti satovi.
Stop nasilju nad polumuskarcima ))
next year at this time I'll be a millionaire
Ja i dalje radim na prosirenju kolekcije Leatherman multialata i Victorinox & Wenger nozica.
Evo jedne slike LM , od tada sam nabavio jos 2 Leathermana i trenutno ih imam 29, a Svajcaraca trenutno imam preko 60 razlicitih modela.
Ma nisam strajkbrejker naprotiv,vec sam rekao da delim patnju sa vama.Samo razmisljam o kontra efektu.Ja licno imam bolje kulinarske vestine od moje zene,umem da ukljucim ves masinu ali peglanje mi ne ide nikako.Kako vi se snalazite u tim vestinama ili disciplinama?
Milan zmaj i jos dvoica trojica protiv mnostvo zena persijanki...
mmmmmm sta mi pade na pamet 'prasa u prsa.......
next year at this time I'll be a millionaire
Vlado kasapine jagodinski
Eeee, pussy. Ja,bre, ko pravi Balkanac alpha muzjak sedim, pijem pivo, gledam kosarku - i peglam
(Stvarno se jednom desilo. Peglao neku kosulju i stavio dasku tako da mogu da gledam u tv, pivo bilo otvoreno i tako.....)
Vlado, nema dovoljno ovih balavih smajlija da izrazim svoj stav prema toj kolekciji
Ma, šega ba, Zagore....
Poslednja ispravka: anbeast (9.8.2012. u 10:40)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
ZMAJU e zbog ovog .ebali te ti satovi nekad mi pukne film da bih sekirom onom darkvudskom polupao sve po kuci. .ebale je tunike,suknjice,papuce,cipele,cizmice....... U BOJ PROTIV PERSIJANKI
^
Ja skupljam i stripove, a omiljeni junak mi je Zagor.
Eno jedne slike novog Zagora u paru sa Seikom u temi koji sat nosite danas.
@anbeast
Ovo je starija slika na kojoj nedostaju jos 2 LM.
Nisam slikao i multialate ostalih proizvodjaca koje imam, Victorinox i SOG.
A skupljam i nozeve i baterijske lampe.
Evo setih se da gajim po iPadu barem nekoliko fotki
Par komada iz Guitar Hero serije:
Žena mi je fan Assasins Creed serijala igrica, tako da je Ezio bio poklon za nju:
Nijedna poštena metalska kuća nije kompletna bez bar jedne Eddie figurice:
Figurice iz horor filmova obavezne, naprimer Jason Vorhees iz petka 13og:
Darth Vader kao privezak za ključeve, ukras za retrovizor, na patikama, majicama, tetovažama..... veliki sam obožavalac lika i dela:
Eto, to je ono što trenutno imam na raspolaganju od fotki Barem kao mali preview.
I da ne zaboravim, evo još jedne opsesije: StarCraft the board game. Fenomenalna zabava, barem meni:
Bookmarks sajtovi