Ja volim kvalitetne novčanike, i promenio sam i isprobao dosta različitih modela-od domaćeg Manuala (čak sam naterao jednog majstora tašnara da mi uradi kopiju klasičnog Manualovog novčanika ali od kvalitetnije kože) preko nekih italijanskih modela i nisam bio nešto zadovoljan.
Uglavnom je problem što ili popusti šav na preklopu ili se iscepa postava kao i u samom kvalitetu kože.
A onda sam naišao na review ovog novcanika na jednom stranom forumu, gde su ga svi hvalili pa sam i ja rešio da isprobam jedan.
Kontaktirao sam vlasnika, inače vrlo ljubaznog tipa, koji je prihvatio da pošalje novčanik u Srbiju i čak je pristao da ga pošalje USPS a ne UPS kao što to inače radi.
Saddleback daje 100 godina garancije na svoje proizvode i apsolutno su u pravu.
Novcanik je napravljen kao tenk-koža je najkvalitetnija moguća, postava nije napravljena od štofa nego takodje od jake kože.
Nema mnogo pregrada, jedna velika za novčanice i nekoliko proreza za kartice-jednostavna konstrukcija.
Neverovatna stvar je to što sve bolje i bolje izgleda što ga više nosiš i koristiš, dok malo "polomiš" kožu.
Ne mogu baš da objasnim, treba ga videti uživo da se overi kvalitet.
Staviću sutra neku sliku mog primerka, a sa moje strane sve preporuke za ovaj novčanik.
Saddleback Leather Co.
Bookmarks sajtovi