Hi-Fi ! Mozda bi mogla nova tema Razno za Razno ali ukratko receno - imam kvalitetan par interkonekt kablova, novi ali su visak. Ako nekog zanima dogovoricemo se. Ivan
Hi-Fi ! Mozda bi mogla nova tema Razno za Razno ali ukratko receno - imam kvalitetan par interkonekt kablova, novi ali su visak. Ako nekog zanima dogovoricemo se. Ivan
vezba stvara majstora
Mnogo dobra zanimacija sa kojom vrlo lako mozes da se zarazis.Savet,ako zelis da stvarno lepo ispadne sklapaj samo kad bas bas imas volje.
^ Jel naliv pera ili stari novac, ili jedno i drugo?
Što se mene tiče, ja jaaako volim minđuše. Nisam ih nikada slikala na gomilici pa da dočaram i fotkom.
Toliko sam time opsednuta da se retko dešava da ih nemam na ušima. Ako se to ipak i desi, uvek dobijam pitanja, kako to, zašto... Odgovor je uglavnom takav, da kažem da nemam adekvatne za ovu/onu ogrlicu, te da moram da kupim neke nove. A moram priznati da se duže vreme nisam častila novim parom...
Aaaaa...koliko cesto samo cujem to "nemam ovo,nemam ono,fale mi ove cipele,ona tasna...".A vise nama mesta po ormanima.
Nekada sam se palio na telefone i ostale slične gadgete. Bilo je situacija da se u jednoj godini da po par hiljada evropejaca na telefone. I dalje pratim, ali više ne kupujem. Sve je to ionako besmislica, koliko kratko traje period u kome je neki uređaj aktielan. Dobio sam nešto tih Apple sokoćala, i sad se držim toga, iako veće đubre što se tiče upotrebljivosti OSa nisam u životu video.
Jedina stvar kojom se i dalje zanosim su igračke. Action figures....nije skupa opsesija, a veže me za detinjstvo i neka srećnija vremena. Skupljam figure iz crtaća i filmova sa kojima sam odrastao ili onih koje i sad volim. Fotografije možda nekom drugom prilikom ako to nekog uopšte zanima, trenutno je većina popakovana po nekim kutijama i fiokama
Moja devojka, pored ostalih stvari koje - jadna - "nema", nikada nema farmerice. Neki dan kopao nestopo ormarima i utvrdio prisustvo 22 para (?!?!?!?), ne racunajuci one koje se trenutno nalaze sa njom van Bgd-a
Tasne, kaiseve i cipele - ne smem ni da brojim.....
Igrackice na sunce....ajde, daj fotke
Poslednja ispravka: anbeast (9.8.2012. u 9:55)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi