Vidi ti ovo! Pa gde nabavljaš ove figurice!!!
Vidi ti ovo! Pa gde nabavljaš ove figurice!!!
Po "belom svetu" postoje specijalizovane radnje koje se uglavnom bave samo ovakvim stvarima, pa ih relativno često pohodim. Nađe se starijih stvari po buvljacima i pijacama, poznanici imaju pa doniraju ......
I što je najbitnije, oko ovoga nemam problema sa ženom uopšte, eto baš pre neki dan mi kaže: nešto si smoren, idi kupi neku figuricu, možda te oraspoloži
LIKE za ženu!!! Baš je lik!!!
Jeste da je off, ali moram da priznam: žena mi jeste lik
Još neke od njenih fraza koje me greju oko srca:
"Ma daj, ostaće nešto para krajem meseca sigurno, dovoljno za neku igračku."
"Što si se obrijao, mnogo si mi lepši sa bradurinom, pusti šta ovi "normalni" misle."
"Ma dajte ljudi ostavite ga na miru, meni je baš lep tako sav našaran. Što više to bolje"
Ona je najdragoceniji primerak u mojoj kolekciji
Izmedju ostalog: LAJK za voljenje Ecija Auditorea
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ljudi - ja sam u mnogo gorem problemu - moja zena ima 2-3 para farmerki, 2-3 para cipela... Ne mogu da je nateram da kupi sebi nesto... Nemam nikakav kontraargument za nabavku satova
No time to lose
Ja rekoh ti zabrinuo zbog nje.. Kad ono - satovi su u pitanju..
Pa imamo logično rešenje, neka se malo udruži sa Đoletovom, Anbeastovom ili Milanovom ženom. Možda onda počne sa njima da kupuje..
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi