1101Likes
-
Re: Koje pivo piju forumaši / Satovi i pivo
S obzirom da je reč o navodno specijalnom receptu, a ne samo prepakivanju nekog konfekcijskog piva, očekujem da bude dobro. Biće otvoreno sutra, pa ću napisati koju, onako kako mi se učini. Daleko sam ja od nekog poznavaoca.
Kratochwill medeno je stvarno super, lepe boje koja je negde između zlatne i crvene. Veoma mlado i pitko, nije puno karbonizirano, med se oseti samo u notama, ostavlja blago sladak trag na jeziku. Odlično pivce.
Ovo AC/DC ništa posebno. Po meni klasična švapska konfekcija. Nije loše, ali ništa preko toga.
-
-
Hvala! Ne znam kad će medeno biti otvoreno, ali sigurno će uskoro. Uslikaću svakako. Za Trooper javljam.
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 14
Probao sam odavno Trooper, a i Trooper 666. Odličan ale, Ali sam probao i bolje. Spitfire, na primer. Izašao je i novi Trooper red n black, ali taj mi još nije stigao pod ruku.
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 9
-
Trooper mi je zaista bilo ok, prijatno i pitko pivo. Nemam nešto spektakularno da kažem o njemu, ali definitivno nije uobičajena lager konfekcija. To sam i očekivao.
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 18
-
Evo i slike Kratochwill medenog
-
-
Svakom ko navraća u Ljubljanu, preporuka da ga proba. Ubedljivo najjači mi je utisak taj blagi ukus meda u ustima koji se praktično ne oseti dok pijete pivo, ali se pojavi nakratko posle svakog gutljaja.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi