Ovo je jedini post (izlaganje) koji sam pročitao, a koji bi se mogao okarakterisati kao činjenica. Iz tog razloga sam dao reputaciju ovom postu. Mobilnim telefonima se bavim već 15god i do skoro sam pratio bukvalno svaku novost, vest, novitet... sve dok nisam došao na forum Svet Satova. Od tog trenutka sam toliko omadjijan satovima, da se nesećam kad sam napisao neki post na mobilnom forumu na kome sam godinama prisutan. Inače, to je jedan od najboljih "naših" foruma ,koji se bavi (izmedju ostalog) mobilnom telefonijom, upravo kao što je Svet Satova za svoju tematiku.
O platformi ne želim raspravljati, jer mi se upravo ta tematika "smučila" , zbog sve učestalih komentara koji su se provlačili kroz, skoro, svaku temu i razvodnjavali suštinu i smisao off-iranjem. Ja, lično, nisam pristalica i-OS-a jer živim u Srbiji. Iz tog razloga, niko od nas i ne koristi MAC ili Linux (ima user-a, ali u vrlo malom broju) na desktop računaru.
Što se telefona tiče, skup je to sport. Ne znam ni sam ,koliko modela sam provukao kroz ruke i za to vreme izgubio gomilu novca, što je ne izbežan faktor. Sada sam rešio da "okačim rukavice o klin" i ostanem na trenutnom modelu.
Vladane Stevanoviću , mogao bih te ispraviti u mnogo stvari, već bi se to pretvorilo u besomučno-kilometarske postove, kakav je upravo i ovaj. Samo ću te zamoliti, da me podsetiš na sledećem skupu, da ti pokažem šta uistinu znači "user frendly" ,ako te bude interesovalo. Još jedan mali savet... nemoj se zanositi da ti iP može u potpunosti zameniti PC. Ne samo on, već bilo koji mobilni telefon. To ti je (poredjenja radi) , kao kad bi rekao da ti grejalica na duvanje može zameniti centralno grejanje.
Što se telefona tiče, prva mašina mi je bila Motorola Star-TAC 130 , sada sam na HTC Desire Z. Mogao sam do sada da predjem na drugi telefon, ali bi me žena izbacila iz kuće. Možda ipak izletim iz svog doma, ali zbog satova.
Zaboravio sam da napišem da kao sekundarni telefon trenutno koristim Samsung B 2100. Napisaću i kratak review tog modela, jer je namenjen svim ljudima koji se bave extremnim poslom ili sportom. Svako ko ima potrebu za G-Shock-om ,sigurno ima potrebu i za ovim telefonom.
Bookmarks sajtovi