i-phone 3gs... a nadamo se uskoro i cetvorci.
i-phone 3gs... a nadamo se uskoro i cetvorci.
iphone 4 al ne mogu da ga dekodiram.neka nova verzija 5.0.1.(9A405).pa ako neko zna kako nek javi.
da li neko od clanova koristi HTC wildfire? Zanima me kakvog su kvaliteta internet strane na njemu, obzirom na QVGA rezoluciju (640 x 480) a relativno velike fizicke dimenzije displeja, 65x48.5mm. Da li mu to predstavlja problem?
Uzeo HTC XL,odlican
next year at this time I'll be a millionaire
@jagos
Ja sam na svoj 3gs nabacio 5.0.1 softver i dekodirao ga preko cydie i ultrasnow-a. Ukoliko nisi upoznat sa ovim procesima ja ti savjetujem da telefon ipak odneses do nekog strucnijeg da ti to odradi. Ukoliko zelis ipak sam pokusati, na youtube imas masu tutorijala..Lijep pozdrav
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
hvala edine.nosio sam ga i zvao sve redom verujes da jos nema otkljucavanje za njega
Nema na cemu. Upoznat sam da ima par verzija koje jos uvijek nisu otkljucali, vidim da ljudi koriste i gevey kartice za dekodiranje al vjerovatno si i to pokusao. Ostaje ti da sacekas koju sedmicu dok ovi strucnjaci ne skontaju novi crack, vidim da su vec izbacili jailbreak i hacktivaciju za 5.1 softver, mislim da neces dugo cekati. Lp
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
Za jagoševu verziju softvera, još uvek nije moguće otključavanje (koliko ja znam) ,tako da se ne cima bez veze , dok ne dodje vreme za to...
23jewels , mala ispravka... QVGA rezolucija poseduje 320x240 tačaka (piksela), koju poseduje wildfire, a ne 640x480 (HVGA)...
To je veoma zastarela rezolucija i gomila stvari neće raditi na tom wildfire-u , što zbog rezolucije, što zbog radnog takta procesora. Nekih većih smetnji nema prilikom surfa i može se "razaznati" stranica , već je problem nedostatak flash-a, gde će biti smetnji pri puštanju sa neta nekih klipova...itd...
Uostalom, pogledaj kompletan test telefona...
HTC Wildfire - MobilniSvet.com - kompletan test aparata
Evo jednog citata za taj model, koji se tiče surfa...
Problem je u sledećem. Na svakom uređaju sa HVGA, VGA ili WVGA ekranom možete zumirati tekst koliko želite. Možete se odlučiti za to da vršite zumiranje a slova opet ostanu mala ili da primenite značajno uvećanje slova. Kod modela HTCC Wildfire nemate ovakvu vrstu slobode. Da biste pročitali tekst morate da ga zumirate u značajnoj meri a ne možete mali font zameniti većim dok sve ostalo ostaje osnovne veličine.
Poslednja ispravka: backarelli (26.3.2012. u 11:26)
o vidi lepe teme trenutno se X10,stavio mu android 2.3.3 i ko bonbonica e,sad dokle ce nas drzati ljubav videcemo posto imam obicaj da jako cesto menjam telefone...
Evo jednog albuma za sve korisnike Android platforme... app je free...
Description :
WATCH GALLERY
If u want to see another watch, please reply and send Mail
we will update quickly
“The application of the image information japan Yahoo's image search results are based.”
☆how to use function button☆
left - bottom 'jump'button
- if you see 20picture, push this button
and it show another 20pictures.
right - bottom 'shuffle'button
- it has searching a new watch
☆how to download☆
click image link(top of screen)
and long click.
you can save and set wallpaper
☆watch☆
PATEK PHILIPPE
VACHERON CONSTANTIN
BREGUET
AUDEMARS PIGUET
GLASHUTTE ORIGINAL
A.LANGE & SOHNE
BLANCPAIN
JAEGER LECOURTRE
GIRARD PERREGAUX
ZENITH
CHRONO SWISS
HARY WINSTON
FRANK MULLER
ROLEX
CHOPARD
EBEL
GR& SEIKO
OMEGA
BRIEITLING
EBERHARD
BELL & ROSS
AURICE LACRIOX
SEIKO CREDOR
CARTIER
TAG HEUEER
BAUME & MERCIER
VULCAIN
CORUM
BVLGARI
SINN
ORIS
GLYCINE
LONGINES
REVUE THOMMEN
FREDERIQUE CONSTANT
FORTIS
RADO
TUTIMA
NOMOS
SEIKO BREIGHTZ
TISSOT
MIDO
CERTINA
HAMILTON
EPOS
SEIKO
CITIZEN
download :
https://play.google.com/store/apps/d...RnYWxsZXJ5Il0.
Bookmarks sajtovi