Ни ја имам неки samsung i zte android, добијени буквално за динар.
Ни ја имам неки samsung i zte android, добијени буквално за динар.
Mocni NOTEEE
Prosle nedelje sam penzionisao HTC Wildfire S i umesto njega sam uzeo HTC Desire X.
Odlican telefon, brz, dosta memorije za aplikacije, prezadovoljan sam za sada.
A kako si zadovoljan sa baterijom?
Meni je to bio glavni problem na HTC-u, zato slabo i koristim.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Klasika, punjenje svake veceri, ali ja ga maksimalno koristim-pozivi, wifi, Viber, igrice.
Vec skoro 2 godine koristim Android platformu pa sam se i navikao na to, tako da ga sad po navici punim svako vece.
Sa druge strane koristim i Nokiu E52, koja i pored maksimalnog telefoniranja moze da istera skoro 10 dana.
Ja nokiju E71 koristim 3 godine, i baterija traje minimum 4-5 dana, uz maksimalno koriscenje.
Imam i Htc chacha, koji kao sto sam vec rekao slabo koristim. Na njemu uz max koriscenje, cesto ne izdrzi ni jedan ceo dan.
ne razumem se uopste u telefone ali bih uzeo jedan od ova 2 androida pa ako neko moze da me posavetuje i pomogne mi u odlico koji od ova 2 telefona uzeti:
Alcatel Idol OT-6030 - MobilniSvet.com - cene i specifikacija modela
LG Optimus L7 II P710 - MobilniSvet.com - cene i specifikacija modela
he he......ja sam Phone maniac.......uporedo koristim i menjam dve platforme,Android i iOS.........momentalno sam na iOS-u na iPhone-u 5........odavno sam prestao da brojim i pamtim koje sam sve modele imao ali cifra je odavno preko 100
I ja sam ih promijenio bas dosta, trenutno Iphone 4, a od ta dva ja bih prije Optimus, ako bas mora izmedju ta 2
Nisam ni ja neki veliki strucnjak, ali mi se cini da je LG bolji,
bar po specifikacijama, ima vise memorije i jacu bateriju.
Bookmarks sajtovi