Kad vec spominjete starije modele...
SE K800i je zakon.
Skoro 6 god ga koristio i apsolutno nikakvih zamerki.
To je vec legenda od telefona. Dan danas moj primerak radi savrseno.
Kad vec spominjete starije modele...
SE K800i je zakon.
Skoro 6 god ga koristio i apsolutno nikakvih zamerki.
To je vec legenda od telefona. Dan danas moj primerak radi savrseno.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
...da, K800 je mnogo uspeliji model od njegovog naslednika (k850) . Kod njega jedini problem koji se dešavao je dzojstik. Njih sam se namenjao dok sam bio u serviserskim vodama...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Mora da si stavljao kvalitetne dzojstike kad si ih toliko menjao.oduvek si voleo kinu.
LG Nexus 5. Takozvani, Google Phone. Posle svih modela Iphona sam presao na ovaj. Koristim ga od NG. Osnovni razlog za prelazak je velicina ekrana, kućište telefona, ne treba nikakav akaunt da nesto kupite ili skinete sa bilo koje prodavnice, itd... Kako ja kažem, Android je vise ljudski nego IOS. Naravno, to je moje iskustvo i mišljenje. Pozdrav!
ja sam imao taj k800i samo nedelju ili dve dana, spucao sam tri stipendije u njega i odmah ga prosledio dalje
sem izgleda, kvaliteta obrade i fotoaparata, nista mi se nije na njemu svidelo, i posle njega nisam nijedan skup telefon uzeo vise
a presao sam sa benq siemens-a EF81, jedan od prvih pametnih telefona, kvalitet obrade, magnezijumsko kuciste, jos ga cuvam, brojne korisne aplikacije, dosta je bio jeftin...steta pa je firma propala
sa druge strane taj siemens me seca na prvo ozbiljno zaljubljivanje u M....u heheh, kraj gimnazije i polazak na fakultet i prvu desetku i prvi semestar
Jel narode, jel ima ko Lumiu 1520?
Ako ima/imao, volio bih čuti iskustva tipa kvarili se hardverski?
Imam ga namjeru uzeti u dogledno vrijeme,ako se to ne bude isplatilo,onda 920 ili 1020.
Hadži, 925 ti toplo preporučujem ako ne uloviš 1520. Dva komada imam i prezadovoljan sam. Nemam lično 1520, ali znam neke koji imaju, i uglavnom cvrkuću od radosti s njom. Probao sam 930 i ne dopada mi se debljina, a sve ostalo je ok.
Dobro,925/920 i nije neka razlika(drugačiji tip ekrana ali veća memorija kod 920).
1520 je monstrum,a pošto ja ne nosim mob u džepu,bio bi pogodak u sridu!
Hvala u svakom slučaju
Bookmarks sajtovi