Nosim iphone 5 i mogu reci da je telefon ok.Hadzi nisam uspio poslati privatnu poruku ne znam kako pa ti se zahvaljujem na trudu Lp.
Nosim iphone 5 i mogu reci da je telefon ok.Hadzi nisam uspio poslati privatnu poruku ne znam kako pa ti se zahvaljujem na trudu Lp.
Ok i nema na čemu.
E ovaj Benq mi vraca secanja na drugu godinu fakulteta i kolokvijum iz Naslednog prava.Tri kolegenice salju poruke,ja se trudim da prepisem,ali kako kada se sokocalo gasilo svaki put kada bi poruka stigla.Na kraju ja padoh kolokvijum.Ne moze leba bez motike...
hehe mislis na EF81, imao je stvarno los softver
neverovatno je da je imao magnezijumsko kuciste, izgleda kao plastika ali zvecka kao metal
inace pojedini vrlo skupi automobili imali su magnezijumske felne, recimo sevrolet korveta, danas im je i to skupo
ljudi moji, postadose celik, keramika i aluminijum luksuz, a mi ubedjeni da smo bogatiji nego ikada pre
Da je bio uradjen vrhunski to stoji.Mislim da je vecinu koja ga je kuplia upravo privukao izgled,a i tad su bili moderni telefoni na preklop... Mene je do duse sluzio solidno jedno godinu dana,ali je nakon toga poceo da bojkotuje moje malverzacije i na kraju zavrsio na improvizovanoj kartonskoj tezgi u blizini Ekonomskog fakulteta... Istina rudne sirovine su sve skuplje.Nekada je kilogram celika bio 120 din a sad 350 din.To samo govori u prilog da kapitalizam pocinje da se siri kao Burbonska kuga a cilj je jasan,preizvesti nesto sa sto manje ulaganja a prodati za visestruko vecu cenu.Narod je i onako ovca,kupovace sta mu se ponudi.Tuzno ali istinito...
da tada su bili populalrni na preklop, eto sad me podseti, pa su posle postali slajderi aktuelni, eto kako covek kreira evoluciju
slazem se za kapitalizam, u velikoj je krizi, jos uvek opstaje kroz
-prinudnu stednju (to je kad vam u banci na zapadu kazu da ce vam kredit biti jeftiniji ako novac drzite u investicioni fond, a ne u banku)
-kroz skracenje zivotnog veka proizvoda (to je kad se proizvodjaci npr bele tehnike dogovore da vam za 15 godina prodaju tri ves masine koje traju po 5 godina, umesto jedne kao nekada koja je trajala 15 godina, pa zabeleze rast od 200%, a vi i dalje imate konstantno samo jednu ves masinu)
-stampanje bezvrednog dolara
- i zahvaljujuci nakaznoj metodologiji obracuna makro agregata (nezaposlenost, inflacija, drustveni proizvod, godisnji izvoz, uvoz.....) po kojoj se rast konstantno belezi iz godine u godinu, a realnog rasta nema jer se srednja klasa topi, a bogati su vec sve nakupovali sto im je potrebno
Jel zna neko gde mogu nabaviti sluske za Siemens SL45 i neki dobar program za njega?
Samsung Wave II, GT - S 8530, već dvije godine, bez ikakvih problema, ispunjava sve moje potrebe
Obzirom da telefoni nisu stvari za koje se vezem mijenjam ih dosta cesto .
Trenutno koristim Iphone 5s
No kad ga ne bude vracam se na svoju nokiu 6030 vulgaris valjda ga imam 6 do 7 godina a kako mi je u tih 6 do 7 godina padao zapravo je neunistiv .
Prioritet mi je da mogu dugo lajati a ne biti na netu .
Pametni telefoni su prava otuđenost .
Bilo je tu svega od iphone starij generacija androida do telefona sa prozorima koje cak nisam
Ni koristio duze od dan ili dva.
Bookmarks sajtovi