blackberi bold i iphone 8 gb vec sto godina vreme mi je za nov ali ovaj jos radi
blackberi bold i iphone 8 gb vec sto godina vreme mi je za nov ali ovaj jos radi
NOKIA 6233, najbolja sprava, ali ne mogu da se samoslika pa zato nema slika
pozzzzzzzzzzz
kad god vidis sat ti pozeli zelju
HTC touch 2,posle gomile telefona koje sam menjao vrlo cesto.Sledeci nadam se HD2.
Nikad Iphone ili android.Dobra reklama i nista vise.Mada sam imao prilike i da mi prodju kroz ruke svi modeli Iphona,jer mi je kum totalni zaludjenik doticne firme.
Slozio bih se donekle sa tobom, po pitanju ova dva os-a. Ios i android (narocito ovaj prvi ) su mi ipak malo previse user frendly. Jednostavno, sve sto mozes da uradis jeste da instaliras aplikaciju i to je to. Nekako mi nedostaje onaj windows sa stotinama podesavanja, namestanja, pa ona olovcica... Sve je nekako pojednostavljeno.
just nice and easy now...there is no need to rush
Totalno gresite obojica,narocito po pitanju iOS-a... Android je inace samo bleda kopija iOS-a i nista vise od toga na zalost dok windows tek treba da pocne da razvija svoju platformu sto ce verovatno krenuti malo brze sada s obzirom da je Nokia koja se totalno raspada i pod hitno mora da se vadi presla kod njih.
Dobobbbroo dobro, andorid jeste kopija ios-a, ali nije bleda.
Inace kod Apple-a mi najvise smeta uniformisanost (pa tek onda to sto je previse user (dumy) frendly). Na primer, kako bi izgledalo kada bi svi nosili iste satove ?
just nice and easy now...there is no need to rush
Sony Ericsson C 702.
Od mobilnog,pored osnovne funkcije,očekujem da pravi što bolje fotke a da on sam bude razumnih dimenzija.
Bivši ,moj,telefon S.E. K 750i je neprevaziđen po gornjim kriterijumima.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Imam ih vise. Stari, novi......
Ali, meni najdrazi je popularna "ajkula"
Ericsson r310
Bookmarks sajtovi